Un jucator de la FC Botosani povesteste cum a fost arestat in tinerete: "Am vrut sa fug in Anglia, dar Politia belgiana m-a prins sub un TIR"

Duminica, 25 Iunie 2017, ora 11:01
132 citiri
Un fotbalist de la FC Botosani povesteste inceputurile sale in fotbal, cum juca pe fals in ligile inferioare, fuga ratata in Marea Britanie, la munca, pe cand avea 20 de ani, si amintirile speciale din cariera.
foto: telegraph.co.uk

La cativa kilometri de Putna lui Stefan cel Mare locuieste azi Mihai Roman, mijlocasul lui FC Botosani. In fata casei lui se intinde un colt mirific de Bucovina, iar in spatele lui sta o poveste de viata tumultuoasa. "Nu provin dintr-o familie bogata, iar de fotbal ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani