Vicepresedintele P.E.R, Petru Filip, primul candidat la sefia AJF Botosani: "Nu voi avantaja Luceafarul. Am depus dosarul la indemnul cluburilor". Vezi ce planuri are!

Marti, 11 Noiembrie 2014, ora 23:59
167 citiri
Primul candidat la fotoliul de presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Botosani care si-a depus dosarul luni dimineata este Petru Filip, vicepresedintele Partidului Ecologist Roman la nivel central si unul dintre conducatorii echipei din Liga a IV-a, Luceafarul Mihai Eminescu.

Petru Filip a precizat ca in cazul in care va iesi presedinte vrea sa acceseze mai multe programe europene, care sa vina in spijinul echipelor din judet si isi doreste sa puna mare accent pe copii si juniori. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani