Cum se mentin in forma actorii de la Hollywood?

Miercuri, 07 Decembrie 2011, ora 09:33
4185 citiri
Cum se mentin in forma actorii de la Hollywood?

Observam ca vedetele raman tinere chiar daca anii trec. Raman in forma la o varsta inaintata deoarece au anumite secrete si principii de la care nu se abat. Bineinteles ca fiecare isi are propria cale de a se mentine, metoda urmata putand sa nu se potriveasca tuturor.

Hugh Jackman

Are 43 de ani si este cunoscut mai ales pentru rolul Wolverine, scrie Fox News. Jackman face, insa, mult sport, in ciuda varstei. Inoata zilnic in ocean, alearga foarte mult si danseaza. In plus, practica si boxul.

"Daca vrei sa pierzi cateva kilograme si vrei sa o faci intr-un mod dur si antrenant, dar nu plictisitor, atunci boxul este cea mai buna metoda", spune el.

Patrick Dempsey

Actorul are 45 de ani, dar ridica greutati in fiecare saptamana si merge foarte mult pe bicicleta. Acest tip de miscare este sanatos, caci ajuta corpul sa arda peste 500 de calorii pe ora si il mentine puternic. Dempsey chiar a inceput sa organizeze o competitie sportiva in anul 2009. Scopul este de a strange fonduri care sa sprijine cercetarea in domeniul cancerului.

George Clooney

Desi a avut unele probleme de sanatate - malarie si ruptura unui strat al meningelui - actorul este inca intr-o forma fizica buna. El are acum 50 de ani si spune ca se mentine in forma facand yoga, insa un tip special, la o temperatura de aproximativ 40 de grade Celsius.

Richard Gere

Actorul in varsta de 62 de ani isi antreneaza zilnic mintea pentru a-i ramane sanatoasa. Meditatia, spune el, este cea care il ajuta sa ramana in forma, in ciuda varstei. El practica meditatia budhista de mult timp, iar scopul declarat pe care il are este de a deveni mai fericit, dupa cum declara in 1996. Aceasta practica ajuta la reducerea stresului, a durerii si a tensiunii arteriale.

Will Smith

Actorul de culoare are 43 de ani si spunea, in 2005, ca se mentine in forma alergand si citind. Lectura, declara Will Smith, te ajuta sa gasesti solutii la cele mai multe probleme, pentru ca cineva s-a gandit deja la ele si le-a pus in paginile unor carti.

Brad Pitt

El are o solutie simpla: vacantele active cu familia. Acesta calatoreste in intreaga lume cu familia lui si se joaca o buna parte din timpul sau cu cei sase copii pe care ii are. Pitt are grija si la mancarea pe care o consuma. Putini carbohidrati si la fel de putin zahar il ajuta sa ramana intr-o forma fizica si psihica de invidiat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vedete actori hollywood, #brad pitt sport, #Hugh Jackman sport, #dieta sport slabire vedete, #celebritati trucuri corp, #regim slabire vedete , #actor