Celebritati care si-au inceput cariera dezbracandu-se (Galerie foto)

Joi, 17 Mai 2012, ora 19:09
6502 citiri
Celebritati care si-au inceput cariera dezbracandu-se (Galerie foto)

Toti oamenii se uita cu ravna la celebritatile ce sclipesc pe covorul rosu, in filme sau la evenimente cu multe blitzuri. In multe cazuri, insa, cariera lor a inceput de undeva de jos, multe fiind nevoite sa accepte joburi care nu sunt intotdeauna privite cu ochi buni.

Unele staruri ale prezentului au fost fost chiar stripperi profesionisti inainte de a reusi in lumea muzicii sau a filmului, conform The Daily Beast. Iata cateva astfel de exemple:

Dita Von Teese: ea si-a inceput cariera de dansatoare la 18 ani, adoptand un stil retro-burlesc, asa explicandu-se coafura cu volum, manusile, ciorapii plasa si alte accesorii vintage. Ea insa nu-si neaga "radacinile", ramanand in continuare dansatoare, chiar daca nu se mai dezbraca in pielea goala decat dentru pictoriale.

Carmen Electra: inainte de a alerga pe plaja in Baywatch, Carmen facea rost de bani aratand ceea ce a primit de la Mama-Natura in cluburile de striptease, avand chiar si o trusa speciala de accesorii pentru bara de dans.

Javier Bardem: starul din No Country For Old Men a fost nevoit sa accepte o serie de joburi ciudate inainte sa ajunga pe marele ecran. Initial, Bardem a facut un numar de striptease pentru niste prieteni, intr-un bar, dar cand cineva din breasla i-a vazut miscarile, i-a facut imediat o oferta de job, talentatul dansator fiind angajat in urmatoarea zi.

El spune ca a dansat si pe celebra melodie "Leave your hat on" si le-a adus pe mama si sora lui in sala, pentru a-l incuraja, la primele show-uri. Nu a pastrat acest job prea multa vreme, caci a ajuns sa joace curand in roluri serioase si sa fie partenerul de viata al lui Penelope Cruz.

Diablo Cody, care a castigat premiul Academiei si care a scris scenariul celebrului film Juno, lucra ca secretara atunci cand a fost recrutata intr-o competitie de striptease. "Sunt o persoana dependenta de adrenalina si ma aflam atunci intr-o etapa a vietii in care ma simteam subestimata", priveste ea retrospectiv.

Eve: rapperita este foarte buna prietena cu Sean Penn, care chiar a scos-o de la "racoare" pe cautiune pe vremea cand ea era dansatoare exotica (job pastrat circa o luna). "A fost deprimant, multe dintre fetele acelea au 3-4 copii. Mi-am spus ca aceasta nu este lumea din care vreau sa fac parte", a declarat Eve ulterior.

Lady Gaga este cunoscuta pentru stilul sau excentric, mai ales in ceea ce priveste vestimentatia. Oarecum surprinzator pentru o femeie care acum face parte din lumea modei este faptul ca in trecut facea bani stand in pielea goala.

"Am lucrat intr-un club de striptease cand aveam 18 ani, numarul meu fiind destul de salbatic. Purtam piele neagra si dansam pe Black Sabbath, Guns N' Roses si Faith No More", spune chiar cantareata. "Nu imi place sa vorbesc foarte mult despre acest lucru, dar erau implicate droguri periculoase in lumea aia".

Courtney Love: inainte de a deveni sotia lui Kurt Cobain, Courtney si-a castigat existenta ca dansatoare exotica, aratandu-si talentul chiar si in zone precum Japonia ori Alaska.

Brad Pitt: pe vremea cand era la colegiu, la Universitatea din Missouri, Brad era dansator de striptease, amuzand studentele, mai ales de ziua lor de nastere. Cand o studenta devenea majora, implinind 21 de ani, grupul Dancing Bares o rasfata cum putea mai bine, dansandu-i doar in lenjerie intima.

Renee Zellweger: actrita detinatoare de Oscar a inceput sa castige bani in tinerete ca ospatarita intr-un club de striptease din Texas, dar a tinut sa mentioneze ca era vorba despre un club serios, unde fetele care serveau isi tineau hainele pe ele.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#vedete stripperi tinerete, #vedete striptease tinerete, #actori dans exotic, #actori dansatori striptease inceputuri, #primele joburi actori , #filme