Brad Pitt da bani pentru casatoriile homosexuale

Joi, 18 Septembrie 2008, ora 08:51
1417 citiri
Brad Pitt da bani pentru casatoriile homosexuale

Brad Pitt a donat 100.000 de dolari pentru a sustine initiativa organizarii unui vot care sa atace in instanta decizia Curtii Supreme de a interzice casatoriile intre persoanele de acelasi sex in Los Angeles.

Este pentru prima oara cand se va organiza un sufragiu pentru a cunoaste parerea fiecarui individ cu privire la acest gen de casatorii, informeaza Associated Press.

Chiar daca mariajul intre persoanele de acelasi sex este legal in Massachusetts si California, votul este organizat pentru a sti care este parearea cetatenilor.

Actorul Brad Pitt a declarat ca sustine aceasta initiativa pentru ca fiecare individ are dreptul la intimitate, indeferent care este orientarea sa sexuala. "Nimeni nu are dreptul sa nege viata intima a celuilalt.

Chiar daca nu sunt de acord cu aceste casatorii, imi dau seama ca fiecare are dreptul la viata sa, indiferent cum si-o traieste. Atata timp cat nu ranim pe cineva din jurul nostru, votul meu va fi intotdeauna pentru egalitate intre persoane", a spus Pitt.

Persoana care se ocupa de campaniile filantropice ale actorului, Trevor Neilson, a spus ca toti prietenii sai au fost foarte uimiti atunci cand au auzit vestea. Nici unul din colegii de scena nu sustine initiativa, iar gestul lui Pitt a fost o surpiza pentru toti.

Atat celebrul actor cat si sotia sa, Angelina Jolie, sunt implicati in mai multe actiuni filantropice. La inceputul saptamanii, cuplul Brangelina a donat doua milioane de dolari pentru a sprijini campania de lupta impotriva tuberculozei si virusului HIV in Etiopia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Doi tineri italieni s-au căsătorit într-un avion. Ce cadou au primit de la compania aeriană VIDEO
Doi tineri italieni s-au căsătorit într-un avion. Ce cadou au primit de la compania aeriană VIDEO
Doi tineri italieni s-au căsătorit în aer, pe 15 aprilie, la bordul unei aeronave Wizz Air. Ivano și Federica au avut parte de o ceremonie oficială chiar în interiorul avionului, iar...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Brad Pitt, #donatie, #homosexual, #casatorie, #Angelia Jolie , #stiri Brad Pitt