Un personaj extrem de controversat paraseste Hollywood-ul: Stiu ca nu imi veti simti lipsa

Miercuri, 16 Iulie 2014, ora 17:56
4038 citiri
Un personaj extrem de controversat paraseste Hollywood-ul: Stiu ca nu imi veti simti lipsa
Foto: Hollywood Reporter

Vitalii Sediuk, jurnalistul ucrainean devenit celebru pentru farsele sale facute vedetelor de la Hollywood, a cerut scuze public pentru gesturile sale din ultimii ani, anuntand ca va parasi SUA.

"Stiu ca nu imi veti simti lipsa", a declarat tanarul care ii are bifati in agenda, la categoria "victime", pe Brad Pitt, America Ferrera, Bradley Cooper, Will Smith sau Leonardo DiCaprio, arata Hollywood Reporter.

Dupa ultimul astfel de atac, avandu-l ca tinta pe Brad Pitt, la premiera peliculei "Maleficent", in care joaca Angelina Jolie, Vitalii a ajuns la inchisoare, pentru doua zile, facand si munca in interesul comunitatii (20 de zile).

Ce masura a luat Brad Pitt dupa ce a fost atacat

Intr-una dintre zilele de munca a fost fotografiat purtand un tricou cu victima sa, Brad Pitt.

Dovada ca atacatorul lui Brad Pitt nu-si poate uita victima (Foto)

Iata, insa, ca tanarul de 25 de ani s-a decis sa-si schimbe viata, dupa cum a declarat. Acesta nu doar ca va parasi Los Angeles-ul, ci chiar America, ducandu-se la Londra pentru a deveni model.

Acesta a recunoscut ca gesturile sale din ultimii ani, rautacioase la adresa vedetelor, au fost acte "egoiste". Tanarul a tinut sa multumeasca celebritatilor pentru "toleranta" de care au dat dovada.

Incident pe covorul rosu, la Cannes - A ajuns sub fusta lui Betty cea urata (Video)

Cateva dintre farsele sale sunt acceptarea unui trofeu in locul lui Adele, desi cantareata era la doi pasi de el, la o gala Grammy, incercarea de a-l saruta pe Will Smith, prilej cu care s-a ales si cu o palma de la star, si faptul ca a ajuns sub fusta actritei America Ferrera (Betty cea Urata). In plus, a cazut in genunchi in fata lui Bradley Cooper si Leonardo DiCaprio, imbratisandu-i din aceasta pozitie.

"Motivatia din spatele tuturor farselor mele a fost intotdeauna pozitiva, chiar si atunci cand unele au mers prost sau nu au fost intelese de public", a declarat Vitalii.

"Am decis sa ma mut peste ocean, dar o parte din mine va ramane intotdeauna in acest oras. Stiu ca nu va va fi dor de mine", a afirmat el.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#jurnalist ucrainean farse vedete pleaca SUA, #Vitalii Sediuk cere scuze, #Vitalii Sediuk paraseste America, #Vitalii Sediuk poze , #stiri Brad Pitt