Peste 700 de braileni isi vor pierde locurile de munca pe final de an

   

Peste 700 de braileni isi vor pierde locurile de munca pe final de an, in urma concedierilor colective notificate la AJOFM, potrivit unei situatii intocmite de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila.

SC CONCAS SG SRL Braila, care are ca obiect de activitate lucrari de constructii cladiri rezidentiale si nerezidentiale, a comunicat la AJOFM Braila intentia de a concedia colectiv, in cursul lunii decembrie, 60 salariati cu domiciliul in judetul Braila.
SC ARMAX SRL Braila, care are ca obiect de activitate lucrari de constructii cladiri rezidentiale si nerezidentiale, a comunicat la AJOFM Braila intentia de a concedia colectiv, in cursul lunii decembrie, 53 de salariati, din care 44 cu domiciliul in judetul Braila.
TMUCB SA sucursala Braila, care are ca obiect de activitate lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru electricitate si telecom, a comunicat intentia de a concedia colectiv 55 salariati, in perioada decembrie 2011 - ianuarie 2012.
De asemenea, la aceasta data, la AJOFM Braila exista inregistrate notificari transmise de trei angajatori, care isi au sediul social in alte judete din tara, ce au comunicat intentia de a concedia colectiv 3.650 salariati, din care 569 din judetul Braila.
Astfel, Administratia Nationala de Imbunatatiri Funciare RA Bucuresti a notificat, in luna noiembrie, intentia de a efectua concedieri colective, urmand sa fie disponibilizati 3.456 salariati, din care 53 de la Centrala Sucursalei Teritoriale Arges Ialomita Siret, 181 salariati de la UA Braila Nord, 168 salariati de la UA Braila Sud, 87 salariati de la UA IMB si 39 de la alte unitati de administrare. Disponibilizarile vor avea loc in perioada 20-30 decembrie.
G4S Secure Solution SRL Bucuresti, in luna noiembrie, a notificat intentia de a efectua concedieri colective, in acest context vor fi disponibilizati 55 de salariati, din care 32 la nivelul judetului Braila. Disponibilizarile vor avea loc in perioada 14 noiembire 31 decembrie 2011.
SC CONPET SA Ploiesti a notificat, in luna octombrie, intentia de a efectua concedieri colective. Vor fi disponibilizati 139 salariati, din care 9 din Braila, iar disponibilizarile vor avea loc in perioada 25-31 decembrie.
In cursul lunii noiembrie, au participat la serviciile de preconcediere oferite de AJOFM Braila, conform prevederilor legale in vigoare, 26 de persoane.
In evidenta AJOFM Braila, la data de 30 noiembrie 2011, se aflau 7.297 someri, din care 1.926 someri indemnizati si 5.371 someri neindemnizati.
Rata somajului inregistrata la nivelul judetului Braila a fost de 5,4%, cu 0,3 puncte procentuale mai mare fata de rata somajului inregistrata la nivel national, de 5,1%. (A.S.)
Views6
Citeste mai multe despre SC CONCAS SG SRL Braila AJOFM Braila
Marti, 20 Decembrie 2011, ora 20:37
Sursa: Braila.net

Braila.net
Cele mai citite stiri
Panica la o banca din Braila dupa ce un client nemultumit i-a amenintat pe angajati si a distrus mai multe bunuri
Un tanar de 21 de ani este audiat in prezent de politisti dupa ce i-a amenintat pe angajatii unei ...
Prima femeie din Braila care primeste ordin de restrictie. Ea este acuzata de iubitul acesteia ca il bate frecvent
Parintii barbatului, unde locuiesc nabadaiosii concubini, au confirmat ca tanara ii batea si pe ei. ...
Isterie la Braila din cauza fricii de coronavirus. "Sa nu se mai aduca nimic din China!"
Mai multi braileni au reclamat autoritatilor ca o fabrica de corpuri de iluminat deschisa intr-un ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor