Targ de joburi pentru detinuti la Penitenciarul Braila

   

Un targ de joburi pentru detinuti a fost oragnizat marti, 29 noiembrie, la sediul Penitenciarului Braila, la el participand 94 de persoane private de libertate care se vor elibera in curand din penitenciarele Braila, Galati si cel de Minori si Tineri Tichilesti.Penitenciarul Braila impreuna cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila si Centrul Roman pentru Educatie si Dezvoltarea Umana, in cadrul proiectului "Tranzitia spre libertate prin Centre Regionale de Incluziune Sociala", finantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 , a organizat "Bursa locurilor de munca" pentru persoanele private de libertate.
Locurile de munca au fost oferite de 12 firme din domenii precum: constructii, servicii de utilitate publica, confectii, alimentatie publica, constructii si agricultura.
"Reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila au pus la dispozitia persoanelor private de libertate instructiunile de completare a unui curriculum vitae, cat si a unor mape cu informatii despre modalitatile de ocupare a unui loc de munca", a explicat comisar de penitenciare, Simona Kober, purtator de cuvant al Penitenciarului Braila.
La targ au paticipat 64 persoane private de libertate din Penitenciarul Braila, 20 din Penitenciarul Galati si10 persoane din Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti. (A.S.)
Views3
Marti, 29 Noiembrie 2011, ora 14:19
Sursa: Braila.net

Braila.net
Cele mai citite stiri
Doua noi cazuri de infectare cu coronavirus in judetul Braila. Numarul bolnavilor cu COVID-19 a crescut la sase
Doi batrani, sot si sotie, au fost diagnosticati cu COVID-19, fiind contacti ai celor doua persoane ...
Braila, 8 cazuri COVID confirmate. In jur de 20 de angajati ai Ambulantei, testati astazi, dupa ce o asistenta a fost infectata
*rezultatele urmeaza sa soseaasca, cel mai devreme, joi * o alta persoana a fost confirmata cu noul ...
Barbat gasit spanzurat in padurea "Stejarul"
* la sfarsitul saptamanii trecute, un barbat de 38 de ani si-a pus streangul de gat si a fost gasit ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor