"Dupa Dumnezeu, potopul!", de Virgil Andronescu, se lanseaza la Biblioteca Judeteana

   

"Dupa Dumnezeu, potopul!" este titlul cartii scrise de Virgil Andronescu si aparute in Editura Pim Iasi, care se va lansa joi 15 decembrie, ora 17:00, in sala mare a Bibliotecii Judetene "Panait Istrati".

Moderatorul evenimentului va fi poetul Constantin Gherghinoiu. Vor participa scriitorul Dumitru Anghel si dramaturgul Ion Balan.

Aparitia cartii a fost sponsorizata de InfoZone Media - Agentia Regionala de Stiri Europene.
Virgil Andronescu, pe numele real Virgil-Nicolae Andronache, este nascut in Turnu Magurele, judetul Teleorman, si este membru fondator al Cenaclului literar-artistic "Dimitrie Stelaru" (2001) si membru al cenaclului "Zboruri" (2002).

A publicat: "Poezii" (2003) , Editura Tipoalex Teleorman, "Chipul tau bland coborat din icoane, ma tine strans sub pleoapa" (2010), Feed Back Iasi, "Ultimele luni din viata umbrei mele (2011), Editura Alfa Iasi, "Dupa Dumnezeu, potopul!" (2011), Editura PIM Iasi.
Premii obtinute: 1994 - Premiul al-III-lea la Festivalul National de Poezie Zaharia Stancu, editia a VI-a, comuna Salcia, judetul Teleorman si Premiul Editurii Teleormanul Liber; 2003 - Premiul pentru cea mai buna carte - Poezii - in cadrul expozitiei de carte a scriitorilor teleormaneni organizata de Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National a judetului Teleorman; 2005 - Diploma de buna organizare, a mesei rotunde cu participare judeteana si nationala a Clubului de Dezbateri Aletheia. (A.S.)
Views5
Marti, 13 Decembrie 2011, ora 11:23
Sursa: Braila.net

Braila.net
Cele mai citite stiri
Au fost identificati autorii jafului in stil mafiot de la Braila. Doi dintre ei au fost plasati sub control judiciar
Angajatul unei societati a fost urmarit si atacat pe strada de mai multe persoane cu cagule pe fata, ...
Panica la o banca din Braila dupa ce un client nemultumit i-a amenintat pe angajati si a distrus mai multe bunuri
Un tanar de 21 de ani este audiat in prezent de politisti dupa ce i-a amenintat pe angajatii unei ...
Adolescentul care a semanat teroare in Braila a fost arestat. Un baiat a fost ranit cu un cutit, iar alti doi tineri au fost batuti
Adolescentul, alaturi de un copil de 10 ani, aborda elevi de la cunoscutul Colegiu National ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor