Articole despre "angajari"

Rezultatele 1 - 30 din 208 (0.757 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Firma japoneza "Yazaki" face angajari la Braila. Pana acum, 1000 de persoane au aplicat pentru un post in fabrica de cablaje

Miercuri, 21 Ianuarie 2015, ora 11:59

Firma japoneza "Yazaki" face angajari la Braila. Pana acum, 1000 de persoane au aplicat pentru un post in fabrica de cablajeCei interesati de un loc de munca in viitoarea fabrica sunt asteptati sa-si depuna CV-urile, fie direct la sediul din Braila, situat pe Calea Calarasilor, la fostul centru de calcul, langa BCR, fie online, la adresa de email recruitment.yrlb@yazaki-europe.com.
"Yazaki, unul dintre cei mai importanti producatori de componente de autovehicule, a inceput recrutarile pentru noua fabrica ce se va construi in Braila si va produce cablaje auto in sistem KSK (cablaj specific clientului - n.r.).

Actualitate / stiri Actualitate960 vizite[ Adevarul ]

*Yazaki* Braila a inceput angajarile

Miercuri, 21 Ianuarie 2015, ora 05:16

*Yazaki* Braila a inceput angajarile* compania vrea sa inceapa in toamna productia la viitoarea fabrica din orasul nostru, asa ca are nevoie de toate categoriile de salariati: de la necalificati pana la cei cu studii superioare, direct productivi si departamentele suport * CV-urile se pot depune, fie prin email, fie direct la sediul din cladirea fostului centru de calcul de pe Calea Calarasilor * peste 1.000 de CV-uri au fost depuse pana la acest moment

Personal pentru productie, pentru functiile suport si operatori cablaje,

Business / stiri Business294 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

Santierul Naval, ultimul bastion al industriei brailene, ia masuri drastice ca sa ramana pe profit

Marti, 17 Martie 2015, ora 15:21

Santierul Naval, ultimul bastion al industriei brailene, ia masuri drastice ca sa ramana pe profitConducerea "Vard Braila" SA spune ca piata mondiala a constructorilor de nave trece printr-o perioada mai dificila, accentuata, printre altele, si de scaderea pretului petrolului, insa a aratat ca astfel de conjuncturi sunt ciclice, urmate de o revenire graduala. Deocamdata, santierul brailean s-a vazut nevoit sa reduca numarul subcontractorilor, pentru a nu fi nevoit sa concedieze proprii angajati.
"Am fost, intr-adevar, nevoiti sa mai umblam la numarul subcontractorilor cu care lucram, in

Actualitate / stiri Actualitate59 vizite[ Adevarul ]

Peste 2 milioane euro profit pentru santierul naval *Vard Braila*

Luni, 16 Martie 2015, ora 05:16

Peste 2 milioane euro profit pentru santierul naval *Vard Braila** compania a realizat anul trecut o cifra de afaceri de circa 320 milioane lei, in scadere totusi fata de 2013 * ca sa-si protejeze propriii angajati, a redus numarul de subcontractori si nu mai face angajari, cel putin pana in luna mai * de vina, spun navalistii braileni, este conjuctura nefavorabila din piata constructiilor de nave * "In februarie, am semnat o noua comanda cu o companie din Kazahstan, pentru care vom lucra o nava complet echipata", a anuntat directorul "Vard Braila" SA,

Business / stiri Business53 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

Editie Online: "Internetul - un prieten sau un dusman al adolescentilor"

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 06:07

Editie Online: "Internetul - un prieten sau un dusman al adolescentilor"Este denumirea unui proiect educational adresat tinerilor, si initiat de Inspectoratul de Politie Judetean Braila, seriviciul Analiza si prevenirea criminalitatii. Iar sub aceasta deviza, la Liceul "Mihail Sebastian" si in colaborare cu IPJ Braila, a avut loc o interesanta prezentare/dezbatere cu elevi selectati in urma trecerii a 145 de teste. Elevii erau de la liceele M.Sebastian, Grigore Moisil, Nicolae Balcescu si Hariclea Darclee. Au contribuit la buna desfasurare a evenimentului, doamnele profesoare Florentina Poenaru si Mihaela Slavu, iar moderatoare, doamnele subcomisar Simona Costescu si Anna Sarau. Cu tact si stapanind arta dialogului cu tinerii, acestea au prezentat atractiv si convingator care sunt avantajele, dar si dezavantajele utilizarii internetului, a calculatorului. Argumentele au fost sustinute si doua filmulete privind pataniile nedorite ale unor adolescenti (o fata si un baiat), urmand apoi un dialog cu elevii participanti. Mai mult, doua echipe mixte s-au intrecut intre ele, prin intrebarile ce si le-au pus reciproc, cu argumente pro si contra, despre tema intalnirii. Evident ca cei mai castigati din discutiile interactive au fost tinerii participanti; care la randul lor au povestit la scoala si in familie despre actiunea amintita. De apreciat este si faptul ca invatamintele despre folosirea calculatorului s-au regasit si intr-un pliant tematic. In care se fac referiri si dpdv tehnic, in legatura cu: * ce este un program malware * folosirea internetului ..

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ Arcasu ]

*Braicar* are buget pe 2015

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 05:16

*Braicar* are buget pe 2015* valorile sunt relativ similare cu cele de anul trecut: total venituri 20,53 milioane lei, total cheltuieli 19,65 milioane lei * rezultatul previzonat pe acest an este un profit brut de circa 0,87 milioane lei * bugetul a fost aprobat luni, 23 februarie, in sedinta de urgenta a CLM, fiind introdus suplimentar pe ordinea de zi

Bugetul de Venituri si Cheltuieli al SC "Braicar", introdus suplimentar pe ordinea de zi a sedintei extraordinare de luni, 23 februarie, a Consiliului Local Municipal, a

Business / stiri Business19 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

Incadrarea in munca a somerilor

Marti, 24 Februarie 2015, ora 06:08

Incadrarea in munca a somerilorStimularea angajatorilor pentru incadrarea in munca a somerilor care, in termen de 5 ani de la data angajarii, indeplinesc, conform legii, conditiile pentru a solicita pensia anticipata partiala sau de acordare a pensiei pentru limita de varsta, daca nu indeplinesc conditiile de a solicita pensia anticipata partiala.
Potrivit art. 85, alin. (5), din Legea 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, cu modificarile si completarile ulterioare, se acorda subventii din bugetul asigurarilor pentru somaj, angajatorilor care incadreaza in munca, pe perioada nedeterminata, someri care, in termen de 5 ani de la data angajarii, indeplinesc, conform legii, conditiile pentru a solicita pensia anticipata partiala sau de acordare a pensiei pentru limita de varsta, daca nu indeplinesc conditiile de a solicita pensia anticipata partiala.
Subventia este egala cu valoarea indicatorului social de referinta al asigurarilor pentru somaj si stimularii ocuparii fortei de munca, in vigoare (500 lei), si se acorda, lunar, pe perioada angajarii, pana la data indeplinirii conditiilor pentru a solicita pensia anticipata partiala sau de acordare a pensiei pentru limita de varsta, daca nu indeplinesc conditiile de a solicita pensia anticipata partiala, pentru fiecare persoana angajata din aceasta categorii, cu obligatia mentinerii raporturilor de munca sau de serviciu cel putin 18 luni.
Nu beneficiaza de aceasta subventie angajatorii care in ultimii 2 ani au ...

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Arcasu ]

Fortele de Munca Braila stimuleaza incadrarea in munca a somerilor acordand subventii angajatorilor

Luni, 23 Februarie 2015, ora 16:11

Fortele de Munca Braila stimuleaza incadrarea in munca a somerilor acordand subventii angajatorilorAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila acorda subventii angajatorilor care incadreaza in munca someri.

Conform art.85, alin. (5), din Legea 76/2002, privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, cu modificarile si completarile ulterioare, s-a hotarat acordarea de subventii din bugetul asigurarilor pentru somaj, angajatorilor care incadreaza in munca, pe perioada nedeterminata, someri care, in termen de 5 ani de la data angajarii,

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Info Braila ]

Ponta: Iau in calcul angajarea raspunderii Guvernului pe Codul Fiscal

Sambata, 21 Februarie 2015, ora 06:06

Ponta: Iau in calcul angajarea raspunderii Guvernului pe Codul FiscalVictor Ponta ia in calcul angajarea raspunderii Guvernului pe Codul Fiscal, in cazul in care proiectul va fi blocat in Parlament si risca sa nu fie adoptat in circuitul legislativ in aceasta sesiune parlamentara.
"Va spun un lucru: voi face toate eforturile ca acest Cod fiscal sa se adopte pana la sfarsitul sesiunii parlamentare, inclusiv iau in calcul angajarea raspunderii Guvernului, daca la un moment dat se blocheaza politicianist de catre PNL sau de altcineva", a spus Ponta, citat de Mediafax.
Seful Executivului a aratat ca, din punctul sau de vedere, pana la sfarsitul sesiunii parlamentare in curs, trebuie sa fie adoptat Codul fiscal si Codul de procedura fiscala, pentru ca sa existe sase luni de pregatire a implementarii.
Intrebat ce va face in cazul in care va fi depusa o motiune de cenzura pe aceasta tema, in cazul angajarii raspunderii, Ponta a precizat: "Ma descurc cu motiunile de cenzura".
Comentand declaratiile facute de presedintele Klaus Iohannis, care a spus ca acest Cod Fiscal a fost inspirat in mare parte din propunerile PNL si ale sale, din timpul campaniei, Ponta a spus: "Inseamna ca il va sustine, e perfect acest lucru".
Premierul a mentionat ca, in realitate, Codul Fiscal nu e nici al PSD, nici al PNL si a criticat faptul ca in ultimul timp PNL se declara tot timpul impotriva a ce se doreste sa se faca.
"Sper ca cei de la PNL sa nu joace ca de obicei la off-side, adica sa zica ca sunt pentru, dar sunt contra, sau daca noi suntem pentru, ei sa fie ...

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Arcasu ]

Alimentele din fondurile europene, ultima strigare

Marti, 17 Februarie 2015, ora 05:15

Alimentele din fondurile europene, ultima strigare* dupa data de 1 martie, conform unei hotarari a Guvernului Romaniei, alimentele vor ajunge la persoanele care nu se regasesc pe listele initiale, dar care indeplinesc toate conditiile impuse de lege * "In total, avem peste 20.000 de pachete ramase la nivelul municipiului Braila", a declarat primarul Aurel Simionescu

Brailenii care stiu ca beneficiaza de ajutoarele alimentare venite din partea Uniunii Europene, dar care nu le-au ridicat inca, ar trebui sa se grabeasca. Potrivit primarului

Actualitate / stiri Actualitate40 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

Director condamnat pentru delapidare

Miercuri, 28 Ianuarie 2015, ora 05:15

Director condamnat pentru delapidare* Marius Barbieru a fost condamnat la 1 an si 6 luni de inchisoare, cu suspendare conditionata a pedepsei * Judecatoria Braila l-a obligat sa plateasca societatii despagubiri de peste 1,4 miliarde de lei vechi * potrivit anchetatorilor, in perioada august 2011 - februarie 2013, Barbieru a ridicat din casieria societatii 141.311 lei (1,4 miliarde de lei vechi), fara justificari legale

Zilele trecute, Judecatoria Braila l-a condamnat pe fostul director general al SC "Agroindustriala Ramnicelu"

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

Vezi aici unde trebuie sa depui CV-ul pentru a ocupa unul dintre cele 3.000 de posturi de la fabrica de componente auto Yazaki Braila

Joi, 15 Ianuarie 2015, ora 00:12

Vezi aici unde trebuie sa depui CV-ul pentru a ocupa unul dintre cele 3.000 de posturi de la fabrica de componente auto Yazaki BrailaCotidianul Infobraila vine in sprijinul brailenilor care doresc un loc de munca si sprijina gratis campania de angajari pe care compania Yazaki o desfasoara la Braila. O fabrica foarte mare, in valoarea de aproximativ 40 de milioane de euro, Yazaki este primul cap de pod al investitiilor straine serioase in judetul nostru. Constructia urmeaza sa se realizeze in Zona Libera Braila, la iesirea din oras, avand acces atat la Dunare cat si la noul culoar expres Braila-Tulcea-Constanta.

Investitia

Business / stiri Business225 vizite[ Info Braila ]

*Rocreativ*. Punct si de la capat

Miercuri, 14 Ianuarie 2015, ora 05:15

*Rocreativ*. Punct si de la capat* firma de turism, infiintata la propunerea lui Gheorghe Bunea Stancu, ce ar urma sa gestioneze marile active aflate in proprietatea judetului Braila a revenit in peisaj * dupa un an de zile fara niciun fel de activitate concreta, SC Rocreativ Trade SRL intra din nou in atentia publica * potrivit presedintelui interimar al CJ Braila, Viorel Mortu, la sedinta ordinara din 30 ianuarie, societatea va primi un spatiu in gestiune si isi va putea derula programele * in prezent, singurul angajat al

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

Cresterea sanselor de ocupare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca

Sambata, 01 Noiembrie 2014, ora 07:19

Cresterea sanselor de ocupare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de muncaIn vederea cresterii sanselor de ocupare persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pot accesa, gratuit, serviciile oferite de A.J.O.F.M. Braila.
Pentru a beneficia de aceste servicii solicitantii de loc de munca, care nu indeplinesc conditiile pentru stabilirea dreptului la indemnizatia de somaj, se vor inregistra in evidenta agentiei, la sediul A.J.O.F.M. Braila (modulele 2 si 3) din municipiul Braila, b-dul Dorobantilor, nr. 603-605, parter, sau la Punctele de Lucru Faurei cu sediul in orasul Faurei, str. Republicii, nr. 36, tel./fax 0239/661749, respectiv Insuratei cu sediul in orasul Insuratei, sos. Brailei, nr. 18, tel./fax 0239/660574, unde vor prezenta urmatoarele documente: actul de identitate; actele de studii si de calificare; carnetul de munca si/sau alte documente care dovedesc experienta in munca (in cazul persoanelor provenite din munca); adeverinta medicala, din care sa rezulte ca este apta de munca sau are, eventual, restrictii medicale. In cazul neincadrarii in munca cererea in vederea medierii trebuie reinnoita la 6 luni.
Principalele servicii oferite de A.J.O.F.M. Braila sunt urmatoarele:
* Informare si consiliere - aceste servicii constau in furnizarea de informatii privind piata muncii si evolutia ocupatiilor; evaluarea si autoevaluarea personalitatii in vederea orientarii profesionale; dezvoltarea abilitatii si increderii in sine in vederea luarii de decizii privind propria cariera; instruirea in metode si tehnici de cautare a unui loc de munca. ..

Business / stiri Business227 vizite[ Arcasu ]

Bursa locurilor de munca pentru absolventi

Sambata, 27 Septembrie 2014, ora 07:19

Bursa locurilor de munca pentru absolventiAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila a organizat vineri, 26 septembrie 2014, ora 9.00, actiunea "Bursa locurilor de munca pentru absolventi", in municipiul Braila, la Sala Polivalenta Danubius.
Pentru acest eveniment au fost contactati peste 1100 angajatori, din care 44 au confimat participarea cu aproximativ 300 locuri de munca vacante, in urmatoarele domenii de activitate: fabricarea articolelor de imbracaminte; repararea articolelor fabricate din metal, repararea masinilor si echipamentelor; activitati de protectie si garda; activitati de consultanta pentru afaceri si management; constructii; activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu; fabricarea utilajelor pentru extractie si constructii; prelucrarea lemnului; intermedieri financiare si asigurari; activitati de ambalare; agricultura; industrie alimentara; comert; hoteluri si restaurante; activitati de arhitectura; alte activitati.

Structura locurilor de munca pe studii si ocupatii a fost urmatoarea:
- 7,1% studii superioare - consilier vanzari asigurari; formator; coordonator compartiment; sef sectie abator; inginer textile; inginer industrializarea lemnului; inginer constructii civile, industriale si agricole; proiectant inginer constructii; inginer electroenergetic; inginer electromecanic; inginer automatist; inginer chimist; designer pagini web; programator; economist/referent de specialitate marketing; contabil; sef statie PECO;
- 17,2% studii medii - agent comercial; tehnician in ...

Business / stiri Business81 vizite[ Arcasu ]

Sindicatul de la *Laminorul* acuza abuzuri la angajarea salariatilor

Marti, 05 August 2014, ora 06:19

Sindicatul de la *Laminorul* acuza abuzuri la angajarea salariatilor* uzina a reluat, ieri, activitatea de productie cu un efectiv de circa 230 de salariati angajati pe baza de contract individual * organizatia sindicala "Metal 94" spune ca administratia ar fi fortat salariatii sa renunte la sindicat * "Vom sesiza Inspectia Muncii si Ministerul Muncii cu privire la abuzurile care au loc in unitate", spune liderul sindical, Constantin Iarca

Sindicatul "Metal 94", ramas functional dupa intrarea in insolventa a uzinei "Laminorul", este total nemultumit de

Business / stiri Business161 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

"Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale"

Sambata, 26 Iulie 2014, ora 07:19

"Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale"A.J.O.F.M. Braila a organizat, vineri, 25 iulie 2014, ora 9.00, actiunea "Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale", la sediul agentiei din municipiul Braila, B-dul Dorobantilor, nr. 603-605.

La acest eveniment au participat 14 angajatori care au ca domenii de activitate: fabricarea articolelor de imbracaminte, constructii, activitati de protectie si garda, industria metalurgica, repararea si intretinerea navelor si barcilor, industrie alimentara.
Angajatorii au pus la dispozitia solicitantilor de loc de munca peste 100 locuri de munca vacante in urmatoarele ocupatii/meserii: confectioner asamblor articole din textile, muncitor necalificat in confectii, calcatoreasa lenjerie, lacatus constructii metalice si navale, sudor, inginer nave, agent securitate, agent de vanzari, controlor calitate in industria confectiilor, sef formatie industria confectiilor de imbracaminte, patiser, femeie de serviciu, manipulant marfuri, tehnolog in industria alimentara, sofer, electromecanic, muncitor necalificat in industria alimentara, forjor, lacatus mecanic intretinere si reparatii, inginer tehnolog metalurg, inginer mecanic, zugrav, zidar, dulgher, faiantar, muncitor necalificat in constructii.
Aceasta actiune s-a adresat cu precadere tinerilor cu risc de marginalizare sociala, dar si altor categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca.
Pentru identificarea tinerilor supusi riscului marginalizarii sociale, am colaborat si cu Directia ...

Business / stiri Business76 vizite[ Arcasu ]

"Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale"

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 07:19

"Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale"A.J.O.F.M. Braila va organiza, vineri, 25 iulie 2014, ora 9.00, actiunea "Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale", la sediul agentiei din municipiul Braila, B-dul Dorobantilor, nr. 603-605.
Pana la aceasta data au confirmat participarea la bursa 11 angajatori care au ca domenii de activitate: fabricarea articolelor de imbracaminte, constructii, activitati de protectie si garda, repararea si intretinerea navelor si barcilor, restaurante. Angajatorii pun la dispozitia solicitantilor de loc de munca aproximativ 90 locuri de munca vacante in urmatoarele ocupatii/meserii: confectioner asamblor articole din textile, muncitor necalificat in confectii, calcatoreasa lenjerie, lacatus constructii metalice si navale, sudor, inginer nave, agent securitate, controlor calitate in industria confectiilor, sef formatie industria confectiilor de imbracaminte, receptioner hotel, camerista, femeie de serviciu, ospatar, ingrijitor cladiri, manipulant, zugrav, zidar, dulgher, faiantar, muncitor necalificat in constructii.
Aceasta actiune se adreseaza cu precadere tinerilor cu risc de marginalizare sociala, dar si altor categorii de persoane care se afla in cautarea unui loc de munca.
Angajatorii care incadreaza tineri cu risc de marginalizare sociala si care beneficiaza de acompaniament social personalizat in baza unui contract de solidaritate, denumiti angajatori de insertie, beneficiaza lunar, la cerere, conform prevederilor legale, din bugetul ...

Business / stiri Business43 vizite[ Arcasu ]

Vineri la Braila - Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale

Luni, 21 Iulie 2014, ora 13:16

Vineri la Braila - Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii socialeTinerii supusi riscului marginalizarii sociale pot participa, vineri, la bursa locurilor de munca organizata la Braila, informeaza Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca (ANOFM).

A.J.O.F.M. Braila va organiza, vineri, 25 iulie 2014, orele 9.00, actiunea "Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale", la sediul agentiei din B-dul Dorobantilor, nr. 603-605. AJOFM Braila roaga angajatorii sa fie partenerii activi in demersul de a oferi o sansa tinerilor

Business / stiri Business57 vizite[ Info Braila ]

"Laminorul" Braila se pregateste sa isi reinceapa activitatea din aceasta toamna. 230 de braileni au sansa sa isi reia locul de munca

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 14:17

"Laminorul" Braila se pregateste sa isi reinceapa activitatea din aceasta toamna. 230 de braileni au sansa sa isi reia locul de munca"Laminorul" va putea reporni cuptoarele de la sectia de profile mari si mijlocii, datorita faptului ca materia prima, cea fara de care uzina braila nu poate functiona, este produsa din nou la Combinatul de la Targoviste. "De la combinatul de la Targoviste ni s-a confirmat ca sunt pe fluxul de productie, in prima faza, 10.000 tone de tagla si blumuri care vor ajunge la Braila ca materie prima astfel ca, incepand cu luna septembrie 2014 se reia activitatea de productie in SC Laminorul SA Braila.

Business / stiri Business168 vizite[ Adevarul ]

*Laminorul* se redeschide in toamna

Joi, 17 Iulie 2014, ora 06:19

*Laminorul* se redeschide in toamnaO promisiune privind reluarea activitatii a fost lansata si in primavara, fara a deveni insa realitate * redeschiderea anuntata acum de sindicatul laminoristilor este fundamentata pe faptul ca, la Targoviste, se produce materia prima necesara "Laminorul" Braila * in plus, s-au facut deja angajari de personal direct productiv si mai urmeaza si altele

"Laminorul" va reporni in aceasta toamna cuptoarele de la sectia de profile mari si mijlocii, dupa o pauza de aproape doi ani. Vestea buna a

Business / stiri Business89 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

O noua bursa a locurilor de munca

Luni, 07 Iulie 2014, ora 07:19

O noua bursa a locurilor de muncaAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila va organiza vineri, actiunea "Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale". Actiunea va avea loc la sediul agentiei din B-dul Dorobantilor, nr. 603-605 la ora 9.00. Angajatorii de insertie - care incadreaza tineri cu risc de marginalizare sociala si care beneficiaza de acompaniament social personalizat in baza unui contract de solidaritate - beneficiaza lunar, la cerere, din bugetul asigurarilor pentru

Business / afaceri118 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

Stimularea incadrarii in munca a elevilor si studentilor

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 07:18

Stimularea incadrarii in munca a elevilor si studentilorDin bugetul asigurarilor pentru somaj

AJOFM Braila reaminteste angajatorilor faptul ca, pot beneficia de un stimulent financiar lunar, in valoare de 250 lei, acordat din bugetul asigurarilor pentru somaj, pentru fiecare elev si student incadrat in munca.

Angajarea elevilor si studentilor se poate realiza pe perioada vacantelor, iar stimulentul financiar se poate acorda pentru o perioada de maximum 60 de zile lucratoare intr-un an calendaristic, pentru fiecare elev si student pentru care s-a incheiat contract individual de munca. Diferenta dintre stimulentul lunar acordat si salariul realizat se suporta de catre angajator din fonduri proprii.
Beneficiaza de acest stimulent financiar angajatorii care incadreaza in munca elevi si studenti in baza:
- unui contract individual de munca pe durata determinata, egala sau mai mica decat durata vacantei, incheiat in conditiile legii, cu norma intreaga sau, dupa caz, cu timp partial;
- unui contract de munca temporara numai daca durata misiunii de munca temporara este egala sau mai mica decat durata vacantei.
In cazul tinerilor in varsta de pana la 18 ani, contractul individual de munca incheiat cu durata timpului de munca de 6 ore pe zi si de 30 de ore pe saptamana se considera incheiat cu norma intreaga.
Nu beneficiaza de acest stimulent financiar angajatorii care:
- incadreaza in munca elevi si studenti anterior datei de incepere a vacantei stabilite potrivit legii, pentru elevii si studentii respectivi;
- au beneficiat, ...

Business / stiri Business75 vizite[ Arcasu ]

Director general trimis in judecata pentru delapidare

Sambata, 07 Iunie 2014, ora 06:16

Director general trimis in judecata pentru delapidare* Marius Barbieru, director general la SC "Agroindustriala Ramnicelu" SRL, este acuzat ca in perioada august 2011-februarie 2013 a ridicat din casieria societatii peste 1,4 miliarde de lei vechi, fara justificari legale *

El a declarat in fata anchetatorilor ca discutase cu administratorul societatii, urmand sa primesca un salariu lunar de 4.000 de lei si 8-10 % din profit * afirmatia nu a putut fi dovedita * Barbieru a mai spus ca banii ridicati din casierie i s-ar fi cuvenit si a promis

Actualitate / stiri Actualitate115 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

Stimularea incadrarii in munca a elevilor si studentilor

Sambata, 31 Mai 2014, ora 07:19

Stimularea incadrarii in munca a elevilor si studentilorSin bugetul asigurarilor pentru somaj
AJOFM Braila reaminteste angajatorilor faptul ca, pot beneficia de un stimulent financiar lunar, in valoare de 250 lei, acordat din bugetul asigurarilor pentru somaj, pentru fiecare elev si student incadrat in munca.
Angajarea elevilor si studentilor se poate realiza pe perioada vacantelor, iar stimulentul financiar se poate acorda pentru o perioada de maximum 60 de zile lucratoare intr-un an calendaristic, pentru fiecare elev si student pentru care s-a incheiat contract individual de munca. Diferenta dintre stimulentul lunar acordat si salariul realizat se suporta de catre angajator din fonduri proprii.
Beneficiaza de acest stimulent financiar angajatorii care incadreaza in munca elevi si studenti in baza:
* unui contract individual de munca pe durata determinata, egala sau mai mica decat durata vacantei, incheiat in conditiile legii, cu norma intreaga sau, dupa caz, cu timp partial;
* unui contract de munca temporara numai daca durata misiunii de munca temporara este egala sau mai mica decat durata vacantei.
In cazul tinerilor in varsta de pana la 18 ani, contractul individual de munca incheiat cu durata timpului de munca de 6 ore pe zi si de 30 de ore pe saptamana se considera incheiat cu norma intreaga.
Nu beneficiaza de acest stimulent financiar angajatorii care:
- incadreaza in munca elevi si studenti anterior datei de incepere a vacantei stabilite potrivit legii, pentru elevii si studentii respectivi;
- au beneficiat, ...

Business / stiri Business78 vizite[ Arcasu ]

AJOFM - In atentia absolventilor

Miercuri, 21 Mai 2014, ora 07:18

AJOFM - In atentia absolventilorReaducem in atentia absolventilor aflati in cautarea unui loc de munca, faptul ca, pentru a putea beneficia de prevederile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, cu modificarile si completarile ulterioare, trebuie sa se inregistreze in evidenta A.J.O.F.M. Braila intr-o perioada de 60 de zile de la data absolvirii.
Inregistrarea absolventilor se va realiza la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila din municipiul Braila, b-dul Dorobanttlor, nr. 603-605, modulele 2 si 3; la sediul Agentiei Locale Braila, din strada Sergent Tataru, nr. 2, corp B, etaj 3 (In curtea Grupului Scolar "Mihail Sebastian"); la Punctul de Lucru Faurei cu sediul in str. Republicii, nr. 36, sau la Punctul de Lucru Insuratei cu sediul in Sos. Brailei, nr. 18, in functie de localitatea unde isi au domiciliul, si vor prezenta urmatoarele acte/documente:
1. actul de identitate, in original si copie;
2. adeverinta medicala cu mentiunea "apt de munca";
3. actul de absolvire a formei respective de invatamant, in original si copie.
Daca intr-o perioada de 60 zile de la data absolvirii, nu au reusit sa se incadreze in munca pot solicita acordarea indemnizatiei de somaj, conform Legii nr. 76/2002, in conditiile in care:
- nu urmeaza o forma de invatamant la data solicitarii dreptului;
- nu realizeaza venituri sau realizeaza din activitati autorizate potrivit legii venituri mai mici decat indicatorul social de referinta, in ...

Business / stiri Business149 vizite[ Arcasu ]

Inscrierile pentru titularizare, pe ultima suta de metri

Miercuri, 14 Mai 2014, ora 10:44

Inscrierile pentru titularizare, pe ultima suta de metriConducerea Inspectoratului Scolar atrage atentia ca neprezentarea la validare atrage dupa sine anularea inscrierii la concurs. Lista candidatilor inscrisi si a graficului privind sustinerea probelor practice sau orale si a inspectiilor la clasa vor fi anuntate pe 26 mai. In perioada 26 mai - 27 iunie se desfasoara probele practice sau orale si inspectiile speciale la clasa.

Sunt scoase la concurs 69 de posturi pe care se pot face angajari pe perioada nedeterminata, din care in municipiul

Actualitate / stiri Actualitate73 vizite[ Adevarul ]

Peste 1.000 de braileni si-au cautat un job la *Bursa generala a locurilor de munca*

Sambata, 26 Aprilie 2014, ora 07:21

Peste 1.000 de braileni si-au cautat un job la *Bursa generala a locurilor de munca*La actiune au participat peste 1.000 de braileni, care s-au "batut" pe circa 400 de locuri .

Au fost selectate in vederea angajarii peste 600 de persoane

Peste 1.000 de braileni s-au "batut" pentru unul din cele 400 de joburi puse la dispozitie in cadrul actiunii "Bursa generala a locurilor de munca", insa doar 600 de persoane au fost selectate in vederea angajarii. Actiunea a fost organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, vineri, 25 aprilie, in municipiul

Business / stiri Business57 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

Previziuni privind angajarile din primul trimestru al anului 2014

Marti, 10 Decembrie 2013, ora 16:17

Previziuni privind angajarile din primul trimestru al anului 2014In primul trimestru al anului 2014, doar 11 % din companiile din Romania isi propun noi angajari.

O pondere similara o au si firmele care au de gand sa-si reduca personalul, in timp ce majoritatea au aratat ca-si vor mentine numarul de angajati.

Intentiile de angajare cele mai ferme se raporteaza in industria prelucratoare, la polul opus aflandu-se constructiile. Declinul se inregistreaza si in sectorul de comert cu ridicata si cu amanuntul, iar cresterea cea mai semnificativa vizeaza

Business / stiri Business83 vizite[ Info Braila ]

Servicii oferite de AJOFM Braila solicitantilor de loc de munca

Luni, 10 Martie 2014, ora 07:20

Servicii oferite de AJOFM Braila solicitantilor de loc de muncaIn vederea cresterii sanselor de ocupare persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pot accesa, gratuit, serviciile oferite de A.J.O.F.M. Braila.

AJOFM Braila realizeaza in mod gratuit pentru solicitantii de loc de munca si servicii de:

* Informare si consiliere - reprezinta orice informatie sau sfat oferit unei persoane cu privire la: alegerea unei ocupatii, progresul intr-o ocupatie, adaptarea la o ocupatie care se modifica, schimbarea ocupatiei in scopul cresterii sanselor de a gasi un loc de munca corespunzator aspiratiilor profesionale, pregatirii profesionale si ofertei de locuri de munca existente pe piata locala.
* Serviciile de informare si consiliere privind cariera se acorda gratuit somerilor si cuprind: furnizarea de informatii privind piata muncii si evolutia ocupatiilor; evaluarea si autoevaluarea personalitatii in vederea orientarii profesionale; dezvoltarea abilitatii si increderii in sine in vederea luarii de decizii privind propria cariera; instruirea in metode si tehnici de cautare a unui loc de munca.
Aceste servicii pot fi solicitate la Compartimentul de Consiliere, Orientare si Formare Profesionala din str. Sergent Tataru, nr. 2, corp B, et. 3 (in curtea Grupului Scolar Mihail Sebastian).
* Medierea muncii - este activitatea prin care se realizeaza punerea in legatura a angajatorilor cu persoanele in cautarea unui loc de munca, in vederea stabilirii de raporturi de munca sau de serviciu.
Persoanele care doresc un loc de munca, care nu ...

Business / stiri Business449 vizite[ Arcasu ]


Prima   1   2   3   4   5   6   Ultima
Cele mai citite stiri
Ora de vara: Cand se schimba ora si cum se da ceasul
Romania va trece, la sfarsitul saptamanii viitoare, in noaptea de sambata spre duminica, la ora de ...
Semnal(!) La Puiu Vesel, cu gunoaie...
Sau cum, in Bariera, acolo unde era un semnal publicitar al fostului restaurant Puiu Vesel, se ...
Si acum, o veste buna...
Este vorba de modificarea OUG 22/2011, prin care se suplimenteaza numarul de posturi ale ANIF din ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook