Articole despre "angajari"

Rezultatele 1 - 30 din 195 (0.404 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Cresterea sanselor de ocupare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca

Sambata, 01 Noiembrie 2014, ora 07:19

Cresterea sanselor de ocupare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de muncaIn vederea cresterii sanselor de ocupare persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pot accesa, gratuit, serviciile oferite de A.J.O.F.M. Braila.
Pentru a beneficia de aceste servicii solicitantii de loc de munca, care nu indeplinesc conditiile pentru stabilirea dreptului la indemnizatia de somaj, se vor inregistra in evidenta agentiei, la sediul A.J.O.F.M. Braila (modulele 2 si 3) din municipiul Braila, b-dul Dorobantilor, nr. 603-605, parter, sau la Punctele de Lucru Faurei cu sediul in orasul Faurei, str. Republicii, nr. 36, tel./fax 0239/661749, respectiv Insuratei cu sediul in orasul Insuratei, sos. Brailei, nr. 18, tel./fax 0239/660574, unde vor prezenta urmatoarele documente: actul de identitate; actele de studii si de calificare; carnetul de munca si/sau alte documente care dovedesc experienta in munca (in cazul persoanelor provenite din munca); adeverinta medicala, din care sa rezulte ca este apta de munca sau are, eventual, restrictii medicale. In cazul neincadrarii in munca cererea in vederea medierii trebuie reinnoita la 6 luni.
Principalele servicii oferite de A.J.O.F.M. Braila sunt urmatoarele:
* Informare si consiliere - aceste servicii constau in furnizarea de informatii privind piata muncii si evolutia ocupatiilor; evaluarea si autoevaluarea personalitatii in vederea orientarii profesionale; dezvoltarea abilitatii si increderii in sine in vederea luarii de decizii privind propria cariera; instruirea in metode si tehnici de cautare a unui loc de munca. ..

Business / stiri Business126 vizite[ Arcasu ]

Bursa locurilor de munca pentru absolventi

Sambata, 27 Septembrie 2014, ora 07:19

Bursa locurilor de munca pentru absolventiAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila a organizat vineri, 26 septembrie 2014, ora 9.00, actiunea "Bursa locurilor de munca pentru absolventi", in municipiul Braila, la Sala Polivalenta Danubius.
Pentru acest eveniment au fost contactati peste 1100 angajatori, din care 44 au confimat participarea cu aproximativ 300 locuri de munca vacante, in urmatoarele domenii de activitate: fabricarea articolelor de imbracaminte; repararea articolelor fabricate din metal, repararea masinilor si echipamentelor; activitati de protectie si garda; activitati de consultanta pentru afaceri si management; constructii; activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu; fabricarea utilajelor pentru extractie si constructii; prelucrarea lemnului; intermedieri financiare si asigurari; activitati de ambalare; agricultura; industrie alimentara; comert; hoteluri si restaurante; activitati de arhitectura; alte activitati.

Structura locurilor de munca pe studii si ocupatii a fost urmatoarea:
- 7,1% studii superioare - consilier vanzari asigurari; formator; coordonator compartiment; sef sectie abator; inginer textile; inginer industrializarea lemnului; inginer constructii civile, industriale si agricole; proiectant inginer constructii; inginer electroenergetic; inginer electromecanic; inginer automatist; inginer chimist; designer pagini web; programator; economist/referent de specialitate marketing; contabil; sef statie PECO;
- 17,2% studii medii - agent comercial; tehnician in ...

Business / stiri Business55 vizite[ Arcasu ]

Sindicatul de la *Laminorul* acuza abuzuri la angajarea salariatilor

Marti, 05 August 2014, ora 06:19

Sindicatul de la *Laminorul* acuza abuzuri la angajarea salariatilor* uzina a reluat, ieri, activitatea de productie cu un efectiv de circa 230 de salariati angajati pe baza de contract individual * organizatia sindicala "Metal 94" spune ca administratia ar fi fortat salariatii sa renunte la sindicat * "Vom sesiza Inspectia Muncii si Ministerul Muncii cu privire la abuzurile care au loc in unitate", spune liderul sindical, Constantin Iarca

Sindicatul "Metal 94", ramas functional dupa intrarea in insolventa a uzinei "Laminorul", este total nemultumit de

Business / stiri Business144 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

"Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale"

Sambata, 26 Iulie 2014, ora 07:19

"Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale"A.J.O.F.M. Braila a organizat, vineri, 25 iulie 2014, ora 9.00, actiunea "Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale", la sediul agentiei din municipiul Braila, B-dul Dorobantilor, nr. 603-605.

La acest eveniment au participat 14 angajatori care au ca domenii de activitate: fabricarea articolelor de imbracaminte, constructii, activitati de protectie si garda, industria metalurgica, repararea si intretinerea navelor si barcilor, industrie alimentara.
Angajatorii au pus la dispozitia solicitantilor de loc de munca peste 100 locuri de munca vacante in urmatoarele ocupatii/meserii: confectioner asamblor articole din textile, muncitor necalificat in confectii, calcatoreasa lenjerie, lacatus constructii metalice si navale, sudor, inginer nave, agent securitate, agent de vanzari, controlor calitate in industria confectiilor, sef formatie industria confectiilor de imbracaminte, patiser, femeie de serviciu, manipulant marfuri, tehnolog in industria alimentara, sofer, electromecanic, muncitor necalificat in industria alimentara, forjor, lacatus mecanic intretinere si reparatii, inginer tehnolog metalurg, inginer mecanic, zugrav, zidar, dulgher, faiantar, muncitor necalificat in constructii.
Aceasta actiune s-a adresat cu precadere tinerilor cu risc de marginalizare sociala, dar si altor categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca.
Pentru identificarea tinerilor supusi riscului marginalizarii sociale, am colaborat si cu Directia ...

Business / stiri Business63 vizite[ Arcasu ]

"Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale"

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 07:19

"Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale"A.J.O.F.M. Braila va organiza, vineri, 25 iulie 2014, ora 9.00, actiunea "Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale", la sediul agentiei din municipiul Braila, B-dul Dorobantilor, nr. 603-605.
Pana la aceasta data au confirmat participarea la bursa 11 angajatori care au ca domenii de activitate: fabricarea articolelor de imbracaminte, constructii, activitati de protectie si garda, repararea si intretinerea navelor si barcilor, restaurante. Angajatorii pun la dispozitia solicitantilor de loc de munca aproximativ 90 locuri de munca vacante in urmatoarele ocupatii/meserii: confectioner asamblor articole din textile, muncitor necalificat in confectii, calcatoreasa lenjerie, lacatus constructii metalice si navale, sudor, inginer nave, agent securitate, controlor calitate in industria confectiilor, sef formatie industria confectiilor de imbracaminte, receptioner hotel, camerista, femeie de serviciu, ospatar, ingrijitor cladiri, manipulant, zugrav, zidar, dulgher, faiantar, muncitor necalificat in constructii.
Aceasta actiune se adreseaza cu precadere tinerilor cu risc de marginalizare sociala, dar si altor categorii de persoane care se afla in cautarea unui loc de munca.
Angajatorii care incadreaza tineri cu risc de marginalizare sociala si care beneficiaza de acompaniament social personalizat in baza unui contract de solidaritate, denumiti angajatori de insertie, beneficiaza lunar, la cerere, conform prevederilor legale, din bugetul ...

Business / stiri Business40 vizite[ Arcasu ]

Vineri la Braila - Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale

Luni, 21 Iulie 2014, ora 13:16

Vineri la Braila - Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii socialeTinerii supusi riscului marginalizarii sociale pot participa, vineri, la bursa locurilor de munca organizata la Braila, informeaza Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca (ANOFM).

A.J.O.F.M. Braila va organiza, vineri, 25 iulie 2014, orele 9.00, actiunea "Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale", la sediul agentiei din B-dul Dorobantilor, nr. 603-605. AJOFM Braila roaga angajatorii sa fie partenerii activi in demersul de a oferi o sansa tinerilor

Business / stiri Business48 vizite[ Info Braila ]

"Laminorul" Braila se pregateste sa isi reinceapa activitatea din aceasta toamna. 230 de braileni au sansa sa isi reia locul de munca

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 14:17

"Laminorul" Braila se pregateste sa isi reinceapa activitatea din aceasta toamna. 230 de braileni au sansa sa isi reia locul de munca"Laminorul" va putea reporni cuptoarele de la sectia de profile mari si mijlocii, datorita faptului ca materia prima, cea fara de care uzina braila nu poate functiona, este produsa din nou la Combinatul de la Targoviste. "De la combinatul de la Targoviste ni s-a confirmat ca sunt pe fluxul de productie, in prima faza, 10.000 tone de tagla si blumuri care vor ajunge la Braila ca materie prima astfel ca, incepand cu luna septembrie 2014 se reia activitatea de productie in SC Laminorul SA Braila.

Business / stiri Business154 vizite[ Adevarul ]

*Laminorul* se redeschide in toamna

Joi, 17 Iulie 2014, ora 06:19

*Laminorul* se redeschide in toamnaO promisiune privind reluarea activitatii a fost lansata si in primavara, fara a deveni insa realitate * redeschiderea anuntata acum de sindicatul laminoristilor este fundamentata pe faptul ca, la Targoviste, se produce materia prima necesara "Laminorul" Braila * in plus, s-au facut deja angajari de personal direct productiv si mai urmeaza si altele

"Laminorul" va reporni in aceasta toamna cuptoarele de la sectia de profile mari si mijlocii, dupa o pauza de aproape doi ani. Vestea buna a

Business / stiri Business77 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

O noua bursa a locurilor de munca

Luni, 07 Iulie 2014, ora 07:19

O noua bursa a locurilor de muncaAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila va organiza vineri, actiunea "Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale". Actiunea va avea loc la sediul agentiei din B-dul Dorobantilor, nr. 603-605 la ora 9.00. Angajatorii de insertie - care incadreaza tineri cu risc de marginalizare sociala si care beneficiaza de acompaniament social personalizat in baza unui contract de solidaritate - beneficiaza lunar, la cerere, din bugetul asigurarilor pentru

Business / afaceri108 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

Stimularea incadrarii in munca a elevilor si studentilor

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 07:18

Stimularea incadrarii in munca a elevilor si studentilorDin bugetul asigurarilor pentru somaj

AJOFM Braila reaminteste angajatorilor faptul ca, pot beneficia de un stimulent financiar lunar, in valoare de 250 lei, acordat din bugetul asigurarilor pentru somaj, pentru fiecare elev si student incadrat in munca.

Angajarea elevilor si studentilor se poate realiza pe perioada vacantelor, iar stimulentul financiar se poate acorda pentru o perioada de maximum 60 de zile lucratoare intr-un an calendaristic, pentru fiecare elev si student pentru care s-a incheiat contract individual de munca. Diferenta dintre stimulentul lunar acordat si salariul realizat se suporta de catre angajator din fonduri proprii.
Beneficiaza de acest stimulent financiar angajatorii care incadreaza in munca elevi si studenti in baza:
- unui contract individual de munca pe durata determinata, egala sau mai mica decat durata vacantei, incheiat in conditiile legii, cu norma intreaga sau, dupa caz, cu timp partial;
- unui contract de munca temporara numai daca durata misiunii de munca temporara este egala sau mai mica decat durata vacantei.
In cazul tinerilor in varsta de pana la 18 ani, contractul individual de munca incheiat cu durata timpului de munca de 6 ore pe zi si de 30 de ore pe saptamana se considera incheiat cu norma intreaga.
Nu beneficiaza de acest stimulent financiar angajatorii care:
- incadreaza in munca elevi si studenti anterior datei de incepere a vacantei stabilite potrivit legii, pentru elevii si studentii respectivi;
- au beneficiat, ...

Business / stiri Business69 vizite[ Arcasu ]

Director general trimis in judecata pentru delapidare

Sambata, 07 Iunie 2014, ora 06:16

Director general trimis in judecata pentru delapidare* Marius Barbieru, director general la SC "Agroindustriala Ramnicelu" SRL, este acuzat ca in perioada august 2011-februarie 2013 a ridicat din casieria societatii peste 1,4 miliarde de lei vechi, fara justificari legale *

El a declarat in fata anchetatorilor ca discutase cu administratorul societatii, urmand sa primesca un salariu lunar de 4.000 de lei si 8-10 % din profit * afirmatia nu a putut fi dovedita * Barbieru a mai spus ca banii ridicati din casierie i s-ar fi cuvenit si a promis

Actualitate / stiri Actualitate102 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

Stimularea incadrarii in munca a elevilor si studentilor

Sambata, 31 Mai 2014, ora 07:19

Stimularea incadrarii in munca a elevilor si studentilorSin bugetul asigurarilor pentru somaj
AJOFM Braila reaminteste angajatorilor faptul ca, pot beneficia de un stimulent financiar lunar, in valoare de 250 lei, acordat din bugetul asigurarilor pentru somaj, pentru fiecare elev si student incadrat in munca.
Angajarea elevilor si studentilor se poate realiza pe perioada vacantelor, iar stimulentul financiar se poate acorda pentru o perioada de maximum 60 de zile lucratoare intr-un an calendaristic, pentru fiecare elev si student pentru care s-a incheiat contract individual de munca. Diferenta dintre stimulentul lunar acordat si salariul realizat se suporta de catre angajator din fonduri proprii.
Beneficiaza de acest stimulent financiar angajatorii care incadreaza in munca elevi si studenti in baza:
* unui contract individual de munca pe durata determinata, egala sau mai mica decat durata vacantei, incheiat in conditiile legii, cu norma intreaga sau, dupa caz, cu timp partial;
* unui contract de munca temporara numai daca durata misiunii de munca temporara este egala sau mai mica decat durata vacantei.
In cazul tinerilor in varsta de pana la 18 ani, contractul individual de munca incheiat cu durata timpului de munca de 6 ore pe zi si de 30 de ore pe saptamana se considera incheiat cu norma intreaga.
Nu beneficiaza de acest stimulent financiar angajatorii care:
- incadreaza in munca elevi si studenti anterior datei de incepere a vacantei stabilite potrivit legii, pentru elevii si studentii respectivi;
- au beneficiat, ...

Business / stiri Business69 vizite[ Arcasu ]

AJOFM - In atentia absolventilor

Miercuri, 21 Mai 2014, ora 07:18

AJOFM - In atentia absolventilorReaducem in atentia absolventilor aflati in cautarea unui loc de munca, faptul ca, pentru a putea beneficia de prevederile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, cu modificarile si completarile ulterioare, trebuie sa se inregistreze in evidenta A.J.O.F.M. Braila intr-o perioada de 60 de zile de la data absolvirii.
Inregistrarea absolventilor se va realiza la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila din municipiul Braila, b-dul Dorobanttlor, nr. 603-605, modulele 2 si 3; la sediul Agentiei Locale Braila, din strada Sergent Tataru, nr. 2, corp B, etaj 3 (In curtea Grupului Scolar "Mihail Sebastian"); la Punctul de Lucru Faurei cu sediul in str. Republicii, nr. 36, sau la Punctul de Lucru Insuratei cu sediul in Sos. Brailei, nr. 18, in functie de localitatea unde isi au domiciliul, si vor prezenta urmatoarele acte/documente:
1. actul de identitate, in original si copie;
2. adeverinta medicala cu mentiunea "apt de munca";
3. actul de absolvire a formei respective de invatamant, in original si copie.
Daca intr-o perioada de 60 zile de la data absolvirii, nu au reusit sa se incadreze in munca pot solicita acordarea indemnizatiei de somaj, conform Legii nr. 76/2002, in conditiile in care:
- nu urmeaza o forma de invatamant la data solicitarii dreptului;
- nu realizeaza venituri sau realizeaza din activitati autorizate potrivit legii venituri mai mici decat indicatorul social de referinta, in ...

Business / stiri Business144 vizite[ Arcasu ]

Inscrierile pentru titularizare, pe ultima suta de metri

Miercuri, 14 Mai 2014, ora 10:44

Inscrierile pentru titularizare, pe ultima suta de metriConducerea Inspectoratului Scolar atrage atentia ca neprezentarea la validare atrage dupa sine anularea inscrierii la concurs. Lista candidatilor inscrisi si a graficului privind sustinerea probelor practice sau orale si a inspectiilor la clasa vor fi anuntate pe 26 mai. In perioada 26 mai - 27 iunie se desfasoara probele practice sau orale si inspectiile speciale la clasa.

Sunt scoase la concurs 69 de posturi pe care se pot face angajari pe perioada nedeterminata, din care in municipiul

Actualitate / stiri Actualitate64 vizite[ Adevarul ]

Peste 1.000 de braileni si-au cautat un job la *Bursa generala a locurilor de munca*

Sambata, 26 Aprilie 2014, ora 07:21

Peste 1.000 de braileni si-au cautat un job la *Bursa generala a locurilor de munca*La actiune au participat peste 1.000 de braileni, care s-au "batut" pe circa 400 de locuri .

Au fost selectate in vederea angajarii peste 600 de persoane

Peste 1.000 de braileni s-au "batut" pentru unul din cele 400 de joburi puse la dispozitie in cadrul actiunii "Bursa generala a locurilor de munca", insa doar 600 de persoane au fost selectate in vederea angajarii. Actiunea a fost organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, vineri, 25 aprilie, in municipiul

Business / stiri Business51 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

Previziuni privind angajarile din primul trimestru al anului 2014

Marti, 10 Decembrie 2013, ora 16:17

Previziuni privind angajarile din primul trimestru al anului 2014In primul trimestru al anului 2014, doar 11 % din companiile din Romania isi propun noi angajari.

O pondere similara o au si firmele care au de gand sa-si reduca personalul, in timp ce majoritatea au aratat ca-si vor mentine numarul de angajati.

Intentiile de angajare cele mai ferme se raporteaza in industria prelucratoare, la polul opus aflandu-se constructiile. Declinul se inregistreaza si in sectorul de comert cu ridicata si cu amanuntul, iar cresterea cea mai semnificativa vizeaza

Business / stiri Business76 vizite[ Info Braila ]

Servicii oferite de AJOFM Braila solicitantilor de loc de munca

Luni, 10 Martie 2014, ora 07:20

Servicii oferite de AJOFM Braila solicitantilor de loc de muncaIn vederea cresterii sanselor de ocupare persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pot accesa, gratuit, serviciile oferite de A.J.O.F.M. Braila.

AJOFM Braila realizeaza in mod gratuit pentru solicitantii de loc de munca si servicii de:

* Informare si consiliere - reprezinta orice informatie sau sfat oferit unei persoane cu privire la: alegerea unei ocupatii, progresul intr-o ocupatie, adaptarea la o ocupatie care se modifica, schimbarea ocupatiei in scopul cresterii sanselor de a gasi un loc de munca corespunzator aspiratiilor profesionale, pregatirii profesionale si ofertei de locuri de munca existente pe piata locala.
* Serviciile de informare si consiliere privind cariera se acorda gratuit somerilor si cuprind: furnizarea de informatii privind piata muncii si evolutia ocupatiilor; evaluarea si autoevaluarea personalitatii in vederea orientarii profesionale; dezvoltarea abilitatii si increderii in sine in vederea luarii de decizii privind propria cariera; instruirea in metode si tehnici de cautare a unui loc de munca.
Aceste servicii pot fi solicitate la Compartimentul de Consiliere, Orientare si Formare Profesionala din str. Sergent Tataru, nr. 2, corp B, et. 3 (in curtea Grupului Scolar Mihail Sebastian).
* Medierea muncii - este activitatea prin care se realizeaza punerea in legatura a angajatorilor cu persoanele in cautarea unui loc de munca, in vederea stabilirii de raporturi de munca sau de serviciu.
Persoanele care doresc un loc de munca, care nu ...

Business / stiri Business396 vizite[ Arcasu ]

*Laminorul* isi reia activitatea de productie

Vineri, 28 Februarie 2014, ora 06:20

*Laminorul* isi reia activitatea de productieSectia "Laminorul 4" va fi pornita in aprilie pentru a onora o comanda de profile pentru mai multe santiere navale din tara, inclusiv cel de la Braila * nu se stie deocamdata ce se va intampla cu uzina dupa aceasta campanie de laminare * Sindicatul "Metal 94" saluta decizia de repornire, dar se declara nemultumit de "modul dubios in care se fac angajarile pentru a putea fi onorata comanda"

"Laminorul" va reporni in aceasta primavara cuptoarele de la sectia de profile mari, dupa o pauza de

Business / stiri Business178 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

Personalul de la "Rocreativ", numit de o comisie

Luni, 16 Decembrie 2013, ora 13:18

Personalul de la "Rocreativ", numit de o comisiePresedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, neaga zvonurile precum el va fi responsabil de numirea in functie a personalului firmei nou-infiintate "Rocreativ". El spune ca nu se va ocupa personal de angajari, ci va infiinta o comisie. Metoda prin care se va face selectia va fi interviul si sunt invitati toti doritorii pentru a se inscrie la concurs.

"Vreau sa facem o comisie care va audia in stil interviu mai multi doritori sa se inscrie in aceasta competitie, nu

Actualitate / stiri Actualitate78 vizite[ Info Braila ]

110 braileni au participat la "Bursa pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale"

Sambata, 16 Noiembrie 2013, ora 07:18

110 braileni au participat la "Bursa pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale"Acestia au avut de ales intre cele 60 de locuri de munca vacante disponibile

"Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale", organizata ieri la Braila, a avut succes, in conditiile in care a adunat la sediul AJOFM: 110 someri, dintre care 56 au fost tineri supusi riscului marginalizarii sociale. Mai mult, dintre cei care si-au incercat sansa, in cautarea unei slujbe, 74 persoane au fost selectate in vederea angajarii.
La aceasta actiune au participat 10 angajatori, cu 60 locuri de munca in urmatoarele domenii de activitate: fabricarea articolelor de imbracaminte, fabricarea utilajelor pentru extractie si constructii, activitati ale agentiilor de publicitate, hoteluri si alte facilitati de cazare similare, fabricarea biscuitilor si piscoturilor, activitati de design specializat.
Au participat, de asemenea, reprezentanti ai Complexului de Tip Familial "Universul Copiilor" si Centrului de Ingrijire si Asistenta a Persoanelor cu Dizabilitati si ai Fundatiei "Lumina", care au insotit cateva persoane marginalizate.
"Pentru identificarea tinerilor supusi riscului marginalizarii sociale, am colaborat cu Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila, Fundatia *Lumina*, Directia de Asistenta Sociala Braila, Biroul Judetean pentru Rromi din cadrul Prefecturii si Primaria Municipiului Braila.
De asemenea, in urma colaborarii cu Primaria Municipiului si Biroul Judetean pentru Rromi, din cadrul Prefecturii, au fost ...

Business / stiri Business50 vizite[ Arcasu ]

110 de braileni au participat la "Bursa pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale"

Vineri, 15 Noiembrie 2013, ora 16:17

110 de braileni au participat la "Bursa pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale"Acestia au avut de ales intre cele 60 de locuri de munca vacante disponibile "Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale", organizata ieri la Braila, a avut succes, in conditiile in care a adunat la sediul AJOFM: 110 someri, dintre care 56 au fost tineri supusi riscului marginalizarii sociale. Mai mult, dintre cei care si-au incercat sansa, in cautarea unei slujbe, 74 persoane au fost selectate in vederea angajarii.

La aceasta actiune au participat 10 angajatori, cu 60 locuri de munca in urmatoarele domenii de activitate: fabricarea articolelor de imbracaminte, fabricarea utilajelor pentru extractie si constructii, activitati ale agentiilor de publicitate, hoteluri si alte facilitati de cazare similare, fabricarea biscuitilor si piscoturilor, activitati de design specializat.
Au participat, de asemenea, reprezentanti ai Complexului de Tip Familial "Universul Copiilor" si Centrului de Ingrijire si Asistenta a Persoanelor cu Dizabilitati si ai Fundatiei "Lumina", care au insotit cateva persoane marginalizate.

"Pentru identificarea tinerilor supusi riscului marginalizarii sociale, am colaborat cu Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila, Fundatia *Lumina*, Directia de Asistenta Sociala Braila, Biroul Judetean pentru Rromi din cadrul Prefecturii si Primaria Municipiului Braila.

De asemenea, in urma colaborarii cu Primaria Municipiului si Biroul Judetean pentru Rromi, din cadrul Prefecturii, au fost ...

Business / stiri Business28 vizite[ Arcasu ]

60 de locuri vacante la Bursa speciala a locurilor de munca

Vineri, 15 Noiembrie 2013, ora 07:17

60 de locuri vacante la Bursa speciala a locurilor de muncaAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila organizeaza "Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale". Actiunea are loc astazi, 15 noiembrie, ora 9.00, la sediul agentiei din B-dul Dorobantilor, nr. 603-605.

La aceasta actiune participa 10 angajatori, cu 60 locuri de munca in urmatoarele domenii de activitate: fabricarea articolelor de imbracaminte, fabricarea utilajelor pentru extractie si constructii, activitati ale agentiilor de

Business / afaceri137 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

Peste 200 de absolventi selectati la bursa in vederea angajarii

Sambata, 28 Septembrie 2013, ora 07:17

Peste 200 de absolventi selectati la bursa in vederea angajariiPentru cele 207 locuri de munca puse la dispozitie de angajatori, s-au prezentat 487 solicitanti, din care peste 270 absolventi * dintre absolventi, 215 au fost selectati in vederea angajarii

Aproape 500 de braileni aflati in cautarea unui job s-au inghesuit, vineri, la "Bursa locurilor de munca pentru absolventi", organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila, la Sala Polivalenta "Danubius". Concret, la bursa au fost prezenti 487solicitanti de loc de munca,

Business / stiri Business42 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

Bursa speciala a locurilor de munca

Miercuri, 06 Noiembrie 2013, ora 07:19

Bursa speciala a locurilor de munca* AJOFM Braila organizeaza actiunea pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale, pe 15 noiembrie

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila organizeaza "Bursa locurilor de munca pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale". Actiunea va avea loc, vineri, 15 noiembrie, ora 9.00, la sediul agentiei din B-dul Dorobantilor, nr. 603-605. "Rugam angajatorii sa fie partenerii nostri activi in demersul nostru de a oferi o sansa tinerilor supusi riscului

Business / stiri Business58 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]

Legumicultura facuta cu detinuti, pe aeroportul de la Ianca

Joi, 10 Octombrie 2013, ora 07:21

Legumicultura facuta cu detinuti, pe aeroportul de la IancaEste proiectul presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, pentru utilizarea eficienta si profitabila a terenurilor de la aeroportul dezafectat * hangarele care odinioara adaposteau avioane vor deveni depozite de rosii si castraveti

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, pregateste documentele pentru infiintarea a doua societati comeriale, in care CJ sa fie actionar unic. Stancu a anuntat miercuri, in cadrul sedintei de consiliu, ca la viitoarea reuniune in plen a alesilor judeteni va supune aprobarii infiintarea celor doua firme, care ar urma sa creeze sute de locuri de munca. Stancu a explicat ca prima dintre societatile comerciale respective se va ocupa de administrarea hotelului aflat in proprietatea CJ (fostul hotel al Tineretului), discotecilor, restaurantului si biroului de turism si ca "va fi o SC pe autofinantare, care va face destul de multe angajari".

In ceea ce priveste cea de a doua firma, potrivit sefului CJ, va fi o societate agricola, care va prelua o parte din terenurile pe care le are in proprietate Consiliul Judetean, pe care le va lucra. Stancu stie deja si cu cine va lucra aceste terenuri, pentru ca forta de munca sa fie cat mai ieftina posibil - cu detinuti: "Vom incepe, impreuna cu o fortele speciale si nu numai, cu toti oamenii care vor sa munceasca, o activitate de legumicultura. M-am uitat la zona de la Ianca si dupa ce vom face o evaluare, suntem in masura sa facem o oferta la fosta fabrica de zahar, unde sa ...

Business / stiri Business92 vizite[ Arcasu ]

Doar 487 de someri s-au prezentat azi la ,,Bursa locurilor de munca,,

Miercuri, 02 Octombrie 2013, ora 00:16

Doar 487 de someri s-au prezentat azi la ,,Bursa locurilor de munca,,Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila a organizat in data de 27 septembrie 2013, incepand cu ora 900 "Bursa locurilor de munca pentru absolventi", in municipiul Braila la Sala Polivalenta * DANUBIUS *.

A.J.O.F.M. Braila a contactat pentru aceasta actiune peste 1100 angajatori, din care 33 au confirmat participarea cu 207 locuri de munca, in urmatoarele domenii de activitate: fabricarea articolelor de imbracaminte, industrie alimentara, constructia de nave si barci,

Business / afaceri221 vizite[ Info Braila ]

"Bursa locurilor de munca pentru absolventi"

Sambata, 28 Septembrie 2013, ora 07:19

"Bursa locurilor de munca pentru absolventi"Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila a organizat in data de 27 septembrie 2013, incepand cu ora 9.00 "Bursa locurilor de munca pentru absolventi", in municipiul Braila la Sala Polivalenta "DANUBIUS".

A.J.O.F.M. Braila a contactat pentru aceasta actiune peste 1100 angajatori, din care 33 au confirmat participarea cu 207 locuri de munca, in urmatoarele domenii de activitate: fabricarea articolelor de imbracaminte, industrie alimentara, constructia de nave si barci, activitati de protectie si garda, intermedieri financiare si asigurari, fabricarea utilajelor pentru extractie si constructii, fabricarea altor produse din material plastic, comert, constructii, hoteluri, activitati ale agentiilor de publicitate, baruri si alte activitati de servire a bauturilor, servicii de furnizare si management a fortei de munca, agricultura, fabricarea incaltamintei, activitati juridice, activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu, alte servicii.

Structura locurilor de munca pe ocupatii s-a prezintat astfel: confectioner asamblor articole din textile, agent securitate, lacatus constructii metalice si navale, muncitor necalificat in confectii, agent de asigurare, sudor, agent comercial, consilier asigurari de viata, ambalator manual, patiser, vanzator, inginer electromecanic, bufetier, electromecanic, inginer industrie alimentara, cofetar, contabil, gestionar depozit, lucrator comercial, maestru in arta culinara, manipulant marfuri, agent reclama si publicitate, ...

Business / stiri Business72 vizite[ Arcasu ]

Doar 487 sau prezentat azi la ,,Bursa locurilor de munca,,

Vineri, 27 Septembrie 2013, ora 13:17

Doar 487 sau prezentat azi la ,,Bursa locurilor de munca,,Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila a organizat in data de 27 septembrie 2013, incepand cu ora 900 "Bursa locurilor de munca pentru absolventi", in municipiul Braila la Sala Polivalenta * DANUBIUS *.

A.J.O.F.M. Braila a contactat pentru aceasta actiune peste 1100 angajatori, din care 33 au confirmat participarea cu 207 locuri de munca, in urmatoarele domenii de activitate: fabricarea articolelor de imbracaminte, industrie alimentara, constructia de nave si barci,

Business / stiri Business103 vizite[ Info Braila ]

Noi prevederi privind scutirea de impozit pe venituri din salarii pentru angajatii din domeniul informatic

Joi, 19 Septembrie 2013, ora 13:18

Noi prevederi privind scutirea de impozit pe venituri din salarii pentru angajatii din domeniul informaticAdministratia Judeteana a Finantelor Publice Braila informeaza ca, in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.575/10.09.2013 a fost publicat Ordinul comun al ministrului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, ministrului pentru Societatea Informationala, ministrului Finantelor Publice nr 539/225/1.479/2013 privind incadrarea in activitatea de creatie de programe pentru calculator.

Potrivit prevederilor acestui act normativ, angajatii operatorilor economici care

Business / stiri Business97 vizite[ Info Braila ]

De pe bancile scolii, direct la somaj

Vineri, 30 August 2013, ora 07:21

De pe bancile scolii, direct la somajPeste 750 de absolventi braileni au devenit someri, de la inceputul anului * numai in luna august s-au inscris la AJOFM peste 250 de tineri, dintre care circa 150 absolventi de liceu si peste 100 de absolventi de studii universitare * "recordul" s-a inregistrat in luna iulie, cu peste 280 de absolventi intrati in somaj

Peste 750 de absolventi braileni au intrat in somaj de la inceputul anului, potrivit datelor furnizate de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Braila. Concret, de la

Business / stiri Business104 vizite[ Obiectiv - Vocea Brailei ]


Prima   1   2   3   4   5   6   Ultima