Arestare pentru "Tandemul Simionescu & Anghelescu". Avocatii au contestat decizia! Dispute juridice aprinse la proces! Vezi aici declaratii in exclusivitate!

Vineri, 05 Februarie 2016, ora 21:15
75 citiri
* MANDATE DE CATE 30 DE ZILE, ASEARA, ORA 21.48. Dosarul DNA ce-i vizeaza pe primarul Aurel Simionescu si fostul director economic al Primariei, Stoica Anghelescu, a fost trimis, ieri, de procurori la instanta Tribunalului Galati in jurul orei 13.00, dar sedinta de judecata a inceput dupa trei ore si jumatate * in acest timp, instanta a studiat materialul probatoriu administrat de procurori in sustinerea cererii de arestare preventiva: 33 de volume * ulterior, audierile au continuat ore in sir ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.