Au primit roabe si lopeti gratuit sa-si deszapezeasca gospodariile, dar le-au vandut imediat. "Au fost curti in care au ajuns si 2, 3, 4, chiar si 5 roabe"

Sursa: Adevarul
Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 16:31
153 citiri
Angajatii fundatiei umanitare Habitat for Humanity Romania, in colaborare cu Kaufland Romania, au impartit gratuit 350 de kituri de deszapezire, formate din roabe si lopeti, in satele brailene Tepes Voda si Esna. Ulterior, a iesit la iveala ca unii dintre sateni au vandut taraboantele primite cadou la scurt timp, iar alti beneficiari s-au asezat de mai multe ori la rand, pentru a primi cate 3-4. Cele doua sate componente ale comunei Movila Miresii din judetul Braila au fost alese de Habitat for ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.