Balcan, suparat pe primar

   

Datorita faptului ca foarte multe dintre arterele principale de circulatie din municipiul nostru au intrat in reabilitare, amintind aici, Calea Calarasilor, Calea galati, Bulevardul Dorobantilor, mai multi cetateni I s-au plans deputatului PDL Viorel Balcan de faptul ca modificarile de trafic nu sunt, la timp pre-semnalizate si nimeni nu anunta ce tronsoane de drum se mai inchid si care ar fi noile rute ocolitoare ale acestor zone. In acest context, in cadrul unei intalnirii cu mass-media braileana, deputatul Viorel Balcan si-a exprimat supararile la adresa primarului care nu reuseste prin aparatul Primariei sa semnalizeze in timp util aspectele mentionate mai sus legate de traficul din urbe."De acord ca acum au venit banii (n.r. pentru investitiile de reabilitare a cailor rutiere in municipiu), dar primarul nu a luat si nu ia niciun fel de masura vizavi de traficul din Braila. Pentru ca accesul in Brailita a fost blocat, este foarte greu de circulat pe strada Calarasi, pe strada Galati. Nu ne opreste nimeni, ca prin serviciul de semnalizare pe care il avem in cadrul Primariei sa facem o pre-semnalizare si o semnalizare a devierii traficului, sa incercam sa indrumam participantii la trafic, sa ajunga acolo unde trebuie sa ajunga fiecare. Este inadmisibil ca oameni care vin din alte localitati sa se incurce pe strazile Brailei pentru ca nu exista o pre-semnalizare cu table galbene cum se face. Din acest punct de vedere il acuzam (n.r. pe primarul Aurel Simionescu), nu ca face lucrari. Sunt firesti sa fie facute aceste lucrari, dar haideti sa ne gospodarim sa facem prin serviciile pe care le avem la dispozitie ceea ce trebuie facut", a declarat deputatul PDL Viorel Balcan.
Mai mult, Balcan si-a manifestat nemultumirea si fata de faptul ca cei care lucreaza la aceste obiective nu se gospodaresc pentru ca praful si pamantul rezultat in urma excavatiilor, necesare de altfel, sa nu fie luat pe roti si imprastiat in tot orasul.
"Curatenia la locurile de munca. Tot praful din sapaturi, toata mizeria care rezulta din aceste lucrari il plimbam in tot orasul. Avem un oras plin de praf si de mizerie, cand, constructorii, conform legii sunt obligati sa intretina curatenia la locul de munca. O sa va surprinda, dar asta este realitatea. Nu ne luam de constructori in sensul ca nu fac lucrari de calitate, ca nu isi fac datoria, dar primarul trebuie sa urmareasca prin oamenii sai, prin serviciile sale, prin directiile sale toate aceste lucrari, lucru pe care nu il face, din pacate.
Nu va mai spun, au pus si politistii astia de la Politia Locala; am inteles ca de cateva zile i-a trimis la cursuri la specializare, care mai mult incurcau decat descurcau traficul rutier pe Galati si pe Calarasi", a precizat deputatul PDL.
Intrebat fiind daca a sesizat Institutia Primarului in mod oficial asupra situatiilor expuse, deputatul Viorel Balcan s-a multumit doar sa ne indrume pentru a-l intreba pe primarul Aurel Simionescu daca a purtat discutii cu acesta pe aceste teme.
Dan MUNTEANU
Views1
Vineri, 18 Noiembrie 2011, ora 13:20
Sursa: Braila.net

Braila.net
Cele mai citite stiri
Revolta medicilor de la fostul Spital 3
* autoritatile locale au propus ca pacientii COVID-19 in stare grava sa fie tratati in pavilionul B ...
Doua noi cazuri de infectare cu coronavirus in judetul Braila. Bolnavii sunt soti si au venit din Spania
Numarul cazurilor de COVID-19 a ajuns la patru in judetul Braila. Bolnavii sunt tratati in sectia de ...
Ce a patit un brailean care nu a respectat masura izolarii voluntare, fiind depistat de politisti
Politistii avertizeaza ca, pentru verificarea motivului deplasarii in interes personal, persoanele ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor