Capacitate 2017. Subiectele la Matematica la Evaluarea Nationala Braila. Profesor: "Elevii nu ar fi trebuit sa aiba nicio dificultate in a le rezolva"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 21 Iunie 2017, ora 08:08
113 citiri
Examenele se desfasoara in sali de clasa monitorizate video. Rezultatele vor fi afisate pe 26 iunie, candidatii avand posibilitatea sa depuna contestatii in aceasi zi, pana la ora 20.00. Rezultatele finale vor fi cunoscute pe data de 30 iunie. UPDATE ORA 10.15 Elevii au primit la primul subiect o operatie simpla, 20-20:2, la al doilea subiect - o problema: 6 carti costa impreuna 30 de lei, sa se afle cat costa 3 carti. La al treilea subiect, de geometrie, au primit un subiect cu un cub si un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.