Cardul TrenPlus

   

* Un an de calatorii cu 25% reducere prin Cardul TrenPlusIn anul 2014, peste 3300 de pasageri au ales sa calatoreasca cu Cardul TrenPlus.
Cardul TrenPlus permite cumpararea de bilete, timp de 1 an, pe orice ruta, cu orice rang de tren, clasa I-a sau a II-a, cu o reducere de 25%. Posesorii cardului care achizitioneaza bilete online beneficiaza si de reducerea suplimentara de 5%.
Cardul TrenPlus poate fi procurat de catre calatorii de toate varstele de la casele de bilete ale statiilor si agentiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimatiilor de calatorie. Pentru intrarea in clubul posesorilor de Card TrenPlus, este necesara doar completarea unui scurt formular care este disponibil pentru a fi descarcat si pe www.cfrcalatori.ro (formular tipizat).
Cardul TrenPlus are valabilitate 1 an, este nominal, netransmisibil, tariful de emitere fiind de 100 lei.
In tren, calatorul este obligat sa prezinte impreuna cu biletul si Cardul TrenPlus in baza caruia a fost emis biletul, precum si un act de identificare cu poza si CNP (CI/BI/pasaport).
Pentru celelalte tipuri de reduceri comerciale si pentru facilitatile acordate prin acte normative, calatorii sunt rugati sa consulte website-ul CFR, www.cfrcalatori.ro, sectiunea Tarife si Oferte Nationale.
CFR Calatori multumeste tuturor pasagerilor care isi cumpara de fiecare data bilet de tren si celor care achizitioneaza abonamente, beneficiind de numeroase facilitati si reduceri comerciale.
"Inainte de efectuarea calatoriei, rugam pe toti pasagerii sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru evitarea taxarii suplimentare in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare.
Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numarul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau sa se adreseze personalului nostru din statii".
Marti, 03 Februarie 2015, ora 06:07
Sursa: Arcasu

Arcasu
Cele mai citite stiri
VIDEO Ce a patit o femeie care a ignorat masura izolarii voluntare si a plecat la cumparaturi
Personalul medical a obligat-o pe femeie sa imbrace un costum de protectie, aceasta fiind ...
Barbat gasit spanzurat in padurea "Stejarul"
* la sfarsitul saptamanii trecute, un barbat de 38 de ani si-a pus streangul de gat si a fost gasit ...
Doua noi cazuri de infectare cu coronavirus in judetul Braila. Numarul bolnavilor cu COVID-19 a crescut la sase
Doi batrani, sot si sotie, au fost diagnosticati cu COVID-19, fiind contacti ai celor doua persoane ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor