Ce pretentii aveau barbatii educati de la viitoarele sotii, acum 100 de ani: "Cat de putin sa stie casni pianul, dar cu atat mai bine inverti lingura la foc!"

Sursa: Adevarul
Joi, 05 Martie 2015, ora 13:55
204 citiri
O reproducere fotografica a anuntului a fost postata pe o retea de socializare de colectionarul brailean Valerica Butoi. Aflam de aici ca "un tiner inteligent, cu un venit fix anual de 3.000 coroane, avere privata de 6.000 coroane, urmand a mosteni inca 10-15 mii de coroane isi cauta sotia vietii".
Pe langa faptul ca trebuia sa intruneasca o suma de calitati, femeia nu putea veni cu mana goala in viitoarea casnicie. Astfel, pretendentul cauta " o Romanca frumoasa, culta, vieata nepatata, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.