Chiru si-a dat demisia de la PP-DD!

   

In cadrul unei conferinte de presa, Gheorghe Chiru, presedintele PP-DD Braila a anuntat ca isi da demisia din formatiunea pe care o reprezinta, demisie care a intrat in vigoare incepand cu data de 9 noiembrie. Gestul a fost motivat prin faptul ca si in aceasta formatiune politica au fost demarate operatiuni de "tranzactionare" a functiilor, iar el nu doreste sa participe la asa ceva.

Intrebat despre cine ar putea fi persoana care sa ii ia locul la conducerea acestei formatiuni politice, Chiru a evitat sa ofere un raspuns transant, dar a lasat de inteles ca este foarte posibil ca braileanul Sorin Ovidiu Balan sa obtina aceasta functie.
De altfel, in cadrul unei emisiuni televizate, Sorin Ovidiu Balan a lasat sa se inteleaga ca doreste sa candideze pentru o functie de senator din partea PP-DD Braila, motiv pentru care, in mod automat, este necesar sa detina si o functie in cadrul partidului.
La randul sau, Gheorghe Chiru a afirmat ca a fost deja contactat de doua formatiuni de centru - dreapta pentru a fi admis in randurile lor. Desi a refuzat sa le nominalizeze pana la finalizarea discutiilor si obtinerea unei decizii transante, in cauza se pare ca este vorba de Partidul Ecologist, a carei conducere a organizatiei judetene Braila a fost demisa in bloc pe motiv ca nu s-a ocupat de activitatea politica, iar ce-a de-a doua varianta ar fi reprezentata de Partidul Verde, dar care nu are o reprezentare electorala foarte buna.
Dan MUNTEANU
Views1
Miercuri, 16 Noiembrie 2011, ora 13:12
Sursa: Braila.net

Braila.net
Cele mai citite stiri
Braila, 8 cazuri COVID confirmate. In jur de 20 de angajati ai Ambulantei, testati astazi, dupa ce o asistenta a fost infectata
*rezultatele urmeaza sa soseaasca, cel mai devreme, joi * o alta persoana a fost confirmata cu noul ...
Barbat gasit spanzurat in padurea "Stejarul"
* la sfarsitul saptamanii trecute, un barbat de 38 de ani si-a pus streangul de gat si a fost gasit ...
Toate-s bune si frumoase la Spitalul Judetean
* consilierii judeteni au fost convocati, ieri, in premiera, la o sedinta ordinara prin ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor