Comasarea alegerilor in curtea MAI

   

Chiar daca liderii locali ai PDL Braila au transmis mesajele de la Centru cu privire la comasarea alegerilor, prim-vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur a confirmat inca odata faptul ca decizia de comasare a alegerilor locale cu cele parlamentare si mutarea acestora in luna noiembrie 2012 a primit votul favorabil al Coalitiei de Guvernare. In acest cadru, Flutur a decalrat ca deja au fost transmise catre Ministerul Administratiei si Internelor detalii privind modificarile legislative urmand ca reprezentantii acestui minister sa le transforme in proiecte de legi care sa fie ulterior, adoptate."Am avut ultima sedinta a coalitiei lunea trecuta si este clar, si votul PDL este pentru sustinerea comasarii alegerilor din mai multe considerente.
Pe de o parte reducerea cheltuielilor cu alegerile. Nu putem sa o tinem tot intr-o campanie electorala in anul 2012 si este un an al marilor provocari: accelerarea absorbtiei fondurilor europene, problemele crizei nu se stie cum vor evolua si dorinta noastra este sa le comasam si am convenit in Coalitie, toate formatiunile din Coalitie, comasarea alegerilor - noiembrie 2012.
Urmeaza ca Ministerul Administratiei si Internelor sa pregateasca pachetul de acte normative care sa materializeze aceasta comasare", a declarat prim-vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur.
Dan MUNTEANU
Views3
Marti, 22 Noiembrie 2011, ora 06:58
Sursa: Braila.net

Braila.net
Cele mai citite stiri
VIDEO Ce a patit o femeie care a ignorat masura izolarii voluntare si a plecat la cumparaturi
Personalul medical a obligat-o pe femeie sa imbrace un costum de protectie, aceasta fiind ...
Revolta medicilor de la fostul Spital 3
* autoritatile locale au propus ca pacientii COVID-19 in stare grava sa fie tratati in pavilionul B ...
Doua noi cazuri de infectare cu coronavirus in judetul Braila. Numarul bolnavilor cu COVID-19 a crescut la sase
Doi batrani, sot si sotie, au fost diagnosticati cu COVID-19, fiind contacti ai celor doua persoane ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor