Comisarul Adrian Gluga: Braila se afla la un nivel rezonabil al infractionalitatii

   

Prim-adjunctul sefului IPJ Braila, comisarul Adrian Gluga, a declarat, ca o concluzie a raportului de activitate al IPJ pe primele 9 luni ale acestui an, ca Braila se afla "la un nivel rezonabil al infractionalitatii, comparandu-ne cu noi insine, dar si cu infractionalitatea la nivel national"."Infractionalitatea savarsita cu violenta a inregistrat o scadere cu 24,8%. Un indicator care, pentru orice unitate de politie, este mai mult decat onorabil. Avem scaderi la infractiunile de omor, la tentativele de omor, la vatamarile corporale grave, la talharii. Braila, prin definitie, era undeva intr-un clasament superior la numarul de infractiuni de talharii, iar acum avem o scadere cu 23%, precum si scaderi la infractiunile de viol", a declarat comisarul Gluga.
Pe langa infractionalitate, Adrian Gluga a prezentat si o situatie generala in ceea ce priveste numarul de accidente rutiere, soldate cu morti si raniti grav.
"Accidentele rutiere au scazut in 2011 cu 19%, o situatie asemanatoare fiind intalnita si la capitolul persoane decedate, unde scadere este cu 42%, si persoane ranite grav in urma evenimentelor rutiere, unde scadere este de 15%. (A.S.)
Views6
Miercuri, 07 Decembrie 2011, ora 09:36
Sursa: Braila.net

Braila.net
Cele mai citite stiri
Au fost identificati autorii jafului in stil mafiot de la Braila. Doi dintre ei au fost plasati sub control judiciar
Angajatul unei societati a fost urmarit si atacat pe strada de mai multe persoane cu cagule pe fata, ...
Panica la o banca din Braila dupa ce un client nemultumit i-a amenintat pe angajati si a distrus mai multe bunuri
Un tanar de 21 de ani este audiat in prezent de politisti dupa ce i-a amenintat pe angajatii unei ...
Adolescentul care a semanat teroare in Braila a fost arestat. Un baiat a fost ranit cu un cutit, iar alti doi tineri au fost batuti
Adolescentul, alaturi de un copil de 10 ani, aborda elevi de la cunoscutul Colegiu National ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor