Conducerii Spitalului Judetean Braila nu-i convine ca tot mai multi asistenti se inscriu la facultate. "La absolvire, vor salarii mai mari si dau bugetul peste cap!"

Sursa: Adevarul
Luni, 29 Februarie 2016, ora 16:08
123 citiri
"Spitalul Judetean de Urgenta Braila are nevoie de asistenti medicali principali si atat. Legea imi spune ca orice om al muncii are dreptul legal sa se perfectioneze, sa urmeze studii superioare si sa fie promovat. Nu ma pot opune acestui lucru. Dar, pe de alta parte, trebuie sa ma gandesc ce fac cu acest asistent cu studii superioare? Pentru ca el ajunge sa faca tot munca unui asistent. Legea spune sa ii promovam, dar sa ne incadram si in bugetul de venituri si cheltuieli. S-a reusit un efect ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.