Cum isi ademenea victimele "pedofilul din Obor", obsedatul sexual ajuns la a treia condamnare in doar opt ani. "Hai sa va arat bancnota de 20.000 de euro!"

Sursa: Adevarul
Vineri, 20 Aprilie 2018, ora 12:20
72 citiri
Augustel Dumitru Serban (37 ani) a stat in ultimii 20 de ani mai mult in puscarie, fiind condamnat pentru furturi diverse, dar si pentru viol asupra unui minor si act sexual cu un minor. In urma cu cateva zile el a fost condamnat din nou, la un an si 6 luni de inchisoare, pentru coruperea sexuala a unor copii de 9 si 10 ani. Obsedatul sexual fusese eliberat conditionat in toamna, avand un rest de pedeapsa de 407 zile. Un individ deosebit de periculos din Braila, supranumit "pedofilul din Obor", ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.