De ce vrea Primaria Braila sa scape de portiunea de drum care leaga municipiul de trecerea bac spre judetul Tulcea. "Ei cu banii, noi cu reparatul!"

Sursa: Adevarul
Joi, 16 Martie 2017, ora 15:49
500 citiri
Desi este o adevarata carte de vizita a Brailei, fiind tranzitat zilnic de sute, chiar mii de masini care merg spre trecerea bac de la Smardan, spre judetul Tulcea, drumul care face legatura municipiului cu malul Dunarii se afla intr-o stare foarte precara, de mai multi ani. Criticata intens de soferi pentru situatia acestui tronson, Primaria Braila vrea acum sa scape de el si sa il transfere in administrarea Drumurilor Nationale. Inainte de transfer, Primaria intentioneaza, totusi, sa aduca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.