Drama mamei care a aflat ca are cancer la san cand inca alapta: "Sunt disperata, nu vreau sa creasca copilasul meu fara mama!"

Sursa: Adevarul
Marti, 03 Decembrie 2019, ora 15:32
33 citiri
Si-a dorit enorm un copil, dar cand l-a avut in sfarsit a fost diagnosticata cu carcinom mamar. Dupa o mobilizare uluitoare a Asociatiei "Salveaza o inima" femeia a plecat luni catre o clinica din Turcia Mariana Catana are 40 de ani si este mama unei fetite in varsta de doi ani pe care si-a dorit-o enorm si a adus-o pe lume dupa ce s-a asigurat ca si-a rezolvat toate neajunsurile legate de sanatate pe care credea ca le are, inclusiv o tuberculoza care s-a dovedit, in cele din urma, cea mai mica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.