Drumul Marii blocat, doua TIR-uri s-au ciocnit, unul este incarcat cu fosfat monoamoniu

   

Circulatia pe Drumul Marii este blocata intre localitatile Viziru si Cuza Voda, din cauza unui accident de circulatie in care au fost implicate patru autovehicule, intre care doua TIR-uri, unul inmatriculat in Bulgaria, care transporta 21 de tone de fosfat monoamoniu.

TIR-ul incarcat cu fosfat monoamoniu a intrat pe contrasens si, din cauza cetii foarte dese din zona, s-a cicnit frontal cu un alt autotren, inmatriculat in Buzau, care transporta balastru.

La cateva secunde dupa coliziunea celor doua masini de mare tonaj, in TIR-ul din Bulgaria a intrat frontal un autocar inmatriculat in Turcia, care transporta trei pasageri, si l-a prins intre fiarele cabinei pe soferul TIR-ului, fiind solicitat sa intervina serviciul de descarcerare.
In carambolul creat pe sosea a intrat si un autoturism condus de un preot.
"Soferul TIR-ului a fost prins in fiarele contorsionate ale masinii si ni s-a solicitat descarcerarea. Circulatia este blocata si in acest moment, doua tractoare incearca sa degajeze carosabilul. La fata locului de afla doua ambulante si echipaje ale politiei.

Exista o autospeciala de la Garda de Interventie Insuratei, care asigura zona. Nu au fost scurgeri de combustibil. Incarcatura nu s-a rasturnat. A curs din caroserie o cantitate care nu prezenta niciun pericol. Dupa ce TIR-urile vor fi scoase de pe carosabil se va curata soseaua", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Braila, Maior Stefan Stoian. (C.R.)
Views4
Marti, 13 Decembrie 2011, ora 12:18
Sursa: Braila.net

Braila.net
Cele mai citite stiri
"La oase rupte", in Hipodrom
* desi unele trotuare au intrat in reparatii, printre multe blocuri din respectivul cartier inca se ...
Razboi pe toate fronturile cu nesimtirea aruncatorilor de gunoaie
* autoritatile locale au marit cuantumul amenzilor, care acum pot ajunge chiar si la 2.000 lei ...
Milostenie pentru detinutii din penitenciare
* ierarhul Dunarii de Jos i-a indemnat pe clerici si pe credinciosi sa-i ajute pe saraci, bolnavi, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor