EXCLUSIV Seful Antimafiei brailene, procurorul Sarau: "Infractorii vor sa fie mai destepti decat procurorii, dar nu le iese. La Braila, procentul de condamnari e 100%"

Sursa: Info Braila
Vineri, 18 Decembrie 2015, ora 16:12
132 citiri
Conduce de aproape patru ani Antimafia braileana si se va mai afla la fraiele institutiei care lupta impotriva crimei organizate si terorismului inca trei ani, dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, Sectia pentru procurori a Consiliul Superior al Magistraturii l-a numit pentru inca un mandat. Procurorul Danel Cristinel Sarau este de mai bine de 17 ani in magistratura si pare hotarat, ca impreuna cu ceilalti doi procurori DIICOT Braila, sa continue lupta impotriva gruparilor de proxeneti, ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.