Fostul deputat Horia Vasioiu a fost condus pe ultimul drum

   

Vineri, 9 decembrie, in jurul amiezii fostul deputat brailean si om politic, Horia Vasioiu a fost condus pe ultimul drum de catre rude, prieteni si cunostinte.

Inca din anul 1996, Horia Vasioiu a intrat in politica, pe care a parasit-o in primavara anului 2008, fiind doua legislaturi la rand deputat din partea fostului Partid Democrat, dar si presedintele organizatiei judetene al acelei formatiuni politice, a reusit sa defineasca un simbol al "luptelor" de ordin politic. A reusit sa se faca auzit in diverse situatii, a reusit sa rezolve diverse situatii, a colaborat cu autoritatile locale pentru promovarea diverselor proiecte sau pentru acoperirea diverselor necesitati existente pe plan local, fapte care i-au adus recunoasterea valorilor diplomatice in randul a foarte multi braileni.

Astfel, s-au perindat pe la catafalcul acestuia numerosi politicieni, oficialitati, fosti colegi, si prieteni, dar si oameni simpli care l-au cunoscut sau doar au auzit de el.

In cortegiul care s-a format au putut fi remarcate figuri triste, cauzate de acest prilej, ale unor unora din oficialii braileni, directori de institutii, dar si lideri de partide politice. Cert este ca, asa cum se intampla de fiecare data, chiar daca aici pe pamant durerea sufleteasca este mare, cu siguranta ca exista acea speranta pentru o viata mai buna pentru sufletul care s-a dus.
Dumnezeu sa-l ierte!
Dan MUNTEANU
Vineri, 09 Decembrie 2011, ora 12:27
Sursa: Braila.net

Braila.net
Cele mai citite stiri
Panica la o banca din Braila dupa ce un client nemultumit i-a amenintat pe angajati si a distrus mai multe bunuri
Un tanar de 21 de ani este audiat in prezent de politisti dupa ce i-a amenintat pe angajatii unei ...
Grav accident pe DE 584. Un tanar a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un tir
Un tanar de 30 de ani si-a pierdut viata astazi dupa ce masina pe care o conducea a intrat in ...
Isterie la Braila din cauza fricii de coronavirus. "Sa nu se mai aduca nimic din China!"
Mai multi braileni au reclamat autoritatilor ca o fabrica de corpuri de iluminat deschisa intr-un ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor