FOTO Fostul jurnalist Marian Coman si-a lansat noul roman si in Braila. "Haiganu. Fluviul Soaptelor" te va duce pe taramuri populate de magi si de fiinte grotesti

Sursa: Adevarul
Marti, 24 Noiembrie 2015, ora 21:36
77 citiri
Noua carte a lui Marian Coman apare la exact 10 ani de la debutul editorial cu "Nopti albe, zile negre" (Tritonic, 2005) si este primul volum editat de HAC!BD, editura care a impus pe piata romaneasca benzile desenate prin revistele HAC! (Harap Alb continua) si TFB (Tinerete fara batranete). De altfel, actiunea cartii are loc in acelasi univers in care se desfasoara si aventurile din benzile desenate "Harap Alb continua", Marian Coman fiind unul dintre scenaristii revistei.
"Revistele de benzi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.