FOTO Gestul superb al unui preot fata de batranii unui sat fara medic: "Statul a uitat ca si noi avem dreptul sa traim..."

Sursa: Adevarul
Luni, 26 Noiembrie 2018, ora 13:25
149 citiri
Circa 50 de batrani si bolnavi nedeplasabili din satul brailean Pitulatii Vechi, care nu au medic de ani de zile, au fost consultati de o caravana medicala formata din medici si asistente care au raspuns ca voluntari la rugamintea reprezentantilor Bisericii. Mica asezare Pitulatii Vechi din comuna braileana Scortaru Nou este, practic, uitata de lume. Dupa cum ii rezoneaza numele, este o localitate cu istoric bogat, iar din arhive razbat peste timp marturisiri despre un trecut ceva mai luminat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.