FOTO/ UPDATE 17.50/ VIDEO: 18.000 de elevi din mediul rural si din Ianca, Faurei, Insuratei stau maine acasa! 29.000 de copii din municipiu merg la scoala!

Duminica, 17 Ianuarie 2016, ora 21:17
78 citiri
Se intruneste comandament si la nivel de Inspectorat Scolar si se ia in calcul posibilitatea inchiderii scolilor din judet.

UPDATE 17.50. De ce nu invata copiii din mediul rural si din localitatile Insuratei, Ianca si Faurei: "Fiindca multe dintre drumurile comunale sunt impracticabile, cu risc de accident, profesorii navetisti ar putea sa ramana blocati, iar microbuzele de transport scolar ar putea, de asemenea, sa intampine probleme", ne-a declarat adjunctul sefului ISJ Braila, inspector Dan ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.