Genialul de la Braila: lasat in orfelinat cu cele mai cumplite boli, a ajuns student la Inginerie Aerospatiala: "Daca eram lasat la parintii naturali, azi eram mort"

Sursa: Adevarul
Luni, 12 Octombrie 2015, ora 17:20
122 citiri
Un inger cu chip de om, care i-a devenit mama de imprumut, avea, insa, sa ii schimbe complet destinul, transformandu-l intr-un tanar genial.
Ionut Oprea si-a petrecut primii patru ani din viata mai mult internat prin spitalele din Braila. Fusese diagnosticat cu mai multe boli crunte, printre care cea cunoscuta ca "gura de lup", intarziere in dezvoltare neuro-psiho-motorie de grad II (forma severa), encefalopatie cronica, nanism hipofizar. La varsta de un ani, parintii sai naturali l-au luat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.