Horia Vasioiu a trecut in lumea celor drepti

   

Dupa o lunga si grea suferinta avand la baza diverse probleme medicale, fostul deputat si fost presedinte al Partidului Democrat, organizatia judeteana Braila, Horia Vasioiu, a incetat din viata.

Datorita agravarii starii de sanatate, familia a decis sa il interneze la un spital din Bucuresti, unde, cu toate eforturile medicilor, inima acestuia s-a oprit dimineata zilei de marti 6 decembrie.S-a nascut in anul 1955 la Braila si in perioada 1982 - 1999 urmeaza mai multe facultati si colegii. Pana in 1996 are diverse functii de inginer la diverse combinate din tar, dar si din Braila, iar din acest an este ales in functia de deputat unde ramane pana in anul 2004.
In acelasi an 1996, devine membru al Partidului Democrat, iar in 1998 este ales presedinte al acestei formatiuni politice la Braila unde se mentine in functie pana cand fostul PD se uneste cu PLD si formeaza actualul Partid Democrat Liberal. Tot in perioada 1996 - 2004 il regasim si pe listele de consilieri judeteni ai fostului PD.
Retragerea sa de pe scena politica braileana, dupa un esec electoral de a deveni inca odata deputat de Braila pe listele PNL in anul 2008, a lasat un gol imens intre politicienii de valoare ai urbei.
Tot din acea perioada si starea de sanatate a acestuia a inceput sa se inrautateasca si s-a ajuns astazi la momentul final cand, toti cei care l-au cunoscut, atat personal, cat si prin activitatea sa profesionala, il vor pastra doar in memoria lor.
Dumnezeu sa-l ierte!
Dan MUNTEANU
Views7
Marti, 06 Decembrie 2011, ora 08:56
Sursa: Braila.net

Braila.net
Cele mai citite stiri
Au fost identificati autorii jafului in stil mafiot de la Braila. Doi dintre ei au fost plasati sub control judiciar
Angajatul unei societati a fost urmarit si atacat pe strada de mai multe persoane cu cagule pe fata, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor