Macabru: Oasele gasite in Insula Mica a Brailei apartin unui paznic de la o ferma din Luciu, disparut de doi ani. E posibil sa fi fost mancat de animale!

Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 08:15
64 citiri
* osemintele au fost trimise la Institutul de Medicina Legala de la Bucuresti, iar primele ipoteze sunt ca apartin unui barbat de aproximativ 60 de ani, care a disparut de mai bine de doi ani, care pazea o ferma din Luciu, de la Giurgeni

Rangerii din Insula Mica a Brailei isi amintesc ca in urma cu vreo doi ani, la o ferma din Luciu de langa Giurgeni, era un paznic care venea in Insula Mica a Brailei, dar care la un moment dat a disparut. Nimeni nu i-a simtit lipsa fiindca n-avea familie.

Tot ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.