Mihai Danut a revenit in politica

   

El are sanse foarte mari ca sub aripa prietenilor din PP-DD sa prinda presedintia organizatiei municipale Braila, dar se preconizeaza si sa fie candidatul pentru Primarie.

In cadrul unei conferinte de presa, liderii interimari PP-DD Braila l-au prezentat si pe fostul PRM-ist Mihai Danut ca fiind, actualmente vice-presedinte interimar la organizatia judeteana a PP-DD. Mai mult, impreuna cu Sorin Ovidiu Balan, presedintele interimar Braila, fiecare dintre ei, desi au dorit, probabil sa tina secret, au recunoscut ca il vad pe Mihai Danut presedinte la municipiu, iar, in viitor va fi candidat la Primaria Braila.

Ulterior, in ideea unei eventuale transparente de ordin politic, atat Sorin Ovidiu Balan cat si Mihai Danut au incercat sa precizeze faptul ca "eu il vad ca si presedinte la municipiu, asta nu inseamna ca este deja", sau "daca sondajele il vor indica va fi candidatul nostru la Primaria Braila.
Dan MUNTEANU
Vineri, 09 Decembrie 2011, ora 05:51
Sursa: Braila.net

Braila.net
Cele mai citite stiri
Au fost identificati autorii jafului in stil mafiot de la Braila. Doi dintre ei au fost plasati sub control judiciar
Angajatul unei societati a fost urmarit si atacat pe strada de mai multe persoane cu cagule pe fata, ...
Adolescentul care a semanat teroare in Braila a fost arestat. Un baiat a fost ranit cu un cutit, iar alti doi tineri au fost batuti
Adolescentul, alaturi de un copil de 10 ani, aborda elevi de la cunoscutul Colegiu National ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor