MISIUNE: Singurul agent de politie care conducea motocicleta inspectoratului brailean, accidentat in timp ce urmarea o masina suspecta in judetul Constanta

Sursa: Adevarul
Marti, 19 Iulie 2011, ora 06:15
445 citiri
Cristian Georgian Dobrila fusese detasat pe litoral. Colegii din Inspectoratul de Politie exclud ca acesta sa fi facut vreo manevra gresita: era as in motoare.

Agentul principal Cristian Georgian Dobrila, 30 de ani, din cadrul Serviciului de Politie Rutiera Braila a ajuns ieri noapte in stare grava la Spitalul Judetean de Urgente Constanta, iar ieri a fost transferat la Bucuresti.

El urmarea cu motocicleta un Mercedes, dinspre Constanta spre Medgidia, care circula cu viteza mare si nu a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.