Moastele Sfantului Ierarh Nicolae, spre inchinare in Penitenciarul Braila

   

Moastele Sfantului Ierarh Nicolae, patronul spiritual al municipiului Braila, au fost aduse spre inchinarea detinutilor in Penitenciarul Braila, de un sobor de preoti din parohiile din municipiul Braila si Galati in frunte cu Inalt Prea Sfintitul Arhiepiscop dr. Casian Craciun."Penitenciarul Braila a fost martorul unui eveniment istoric si spiritual, cu ocazia pelerinajului moastelor Sfantului Ierarh Nicolae, facator de minuni, pelerinaj prilejuit de sarbatorirea ca patron spiritual al municipiului Braila. Prin bunavointa Arhiepiscopiei Dunarii de Jos si cu binecuvantarea Inalt Prea Sfintitului Arhiepiscop dr. Casian Craciun, a fost posibil ca mana binefacatoare a Sfantului Ierarh Nicolae sa poposeasca, pentru cateva ore, in mijlocul persoanelor private de libertate", a declarat purtatorul de cuvant al penitenciarului, Simona Kober.
Racla cu moastele Sfantului Ierarh Nicolae a fost adusa in Penitenciarul Braila de un sobor de preoti din parohiile din municipiul Braila si Galati in frunte cu Inalt Prea Sfintitul Arhiepiscop dr. Casian Craciun, care a oficiat o slujba religioasa.
Corul Capelei Penitenciarului Braila a sustinut un mic concert de colinde, dupa care persoanele private de libertate prezente la eveniment au beneficiat de daruri duhovnicesti din parte Arhiepiscopiei Dunarii de Jos. (A.S.)
Views4
Luni, 05 Decembrie 2011, ora 14:24
Sursa: Braila.net

Braila.net
Cele mai citite stiri
Grav accident pe DE 584. Un tanar a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un tir
Un tanar de 30 de ani si-a pierdut viata astazi dupa ce masina pe care o conducea a intrat in ...
Isterie la Braila din cauza fricii de coronavirus. "Sa nu se mai aduca nimic din China!"
Mai multi braileni au reclamat autoritatilor ca o fabrica de corpuri de iluminat deschisa intr-un ...
De ce a fost capabil un barbat dupa o cearta cu un vecin. Prejudiciul urias care i-a adus arestarea
Un barbat de 65 de ani a fost arestat preventiv pentru violare de domiciliu si distrugere dupa ce a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor