NESIMTIRE Seful invatamantului brailean - trimis in judecata de DNA, intrebat daca demisioneaza: Nu! Mai vreau un mandat. Si ce daca sunt trimis in judecata?

Sursa: Info Braila
Vineri, 27 Februarie 2015, ora 16:11
136 citiri
Seful Inspectoratului Scolar Judetean Braila, profesorul Iulian Danielescu (foto: in spatele lui Gheorghe Bunea Stancu), trimis in judecata de DNA Galati pentru abuz in serviciu, a declarat pentru Infobraila, intrebat daca va demisiona din functie, ca nu va lua o astfel de decizie, ba mai mult decat atat ca va participa la concursul organizat de Ministerul Educatiei, in perioada 11-20 martie, pentru functia de inspector scolar general al ISJ, dorindu-si un nou mandat in fruntea invatamantului ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.