Obiectiv Spiritual 9 noiembrie: Sfintii Mucenici Claudiu, Castor, Sempronian si Nicostrat; Sfantul Ierarh Nectarie din Eghina (Taumaturgul)

Luni, 09 Noiembrie 2015, ora 05:16
57 citiri
Astazi ii praznuim pe Sfintii Mucenici Claudiu, Castor, Sempronian si Nicostrat, care au patimit pentru Hristos, pe Sfintii Mucenici Onisifor si Porfirie si pe Sfantul Nectarie din Eghina (Taumaturgul), vindecatorul de cancer.

Nectarie s-a nascut pe 1 octombrie 1846 in Silivria, orasel din Tracia (nordul Greciei), primind la botez numele Anastasie. La varsta de 14 ani, s-a indreptat catre Constantinopol, ca sa-si continue studiile. In anul 1866, a ajuns in Insula Chios, unde a lucrat ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.