Obreja: Sigur vom ajunge la Centru pentru lista de consilieri CLM si CJ

   

Presedintele PC Gheorghi Obreja a declarat ca intocmirea listelor USL de candidati pentru CLM si CJ va genera neintelegeri intre membrii PC, PNL si PSD si cu siguranta se va ajunge la Centru pentru dezamorsarea acestei situatii."Cu siguranta vom ajunge la Centru, va spun de pe acum, pentru lista de consilieri CLM si CJ. Vom merge pentru a discuta la Bucuresti cu conducerea PSD si PNL. Vrem o lista asa cum ar trebui sa fie, sa avem si noi locuri eligibile. Sa avem macar numarul de consilieri pe care l-am avut in alegerile trecute. Ni s-a promis lucrul acesta. Am inteles in 25 de localitati PSD-ul isi va pune candidati la primarie, iar in 18 ACD. Acum avem un singur primar, dar am convingerea ca vom mai avea cel putin doi primari. PNL are noua primari in functia, PC unul, ar mai ramane practic opt localitati in care ar mai ramane sa discutam sa vedem cum punem candidatii. Nu ascund faptul ca am si eu niste candidati buni, cu care sper sa castigam batalia. Vom mai creste numarul primarilor. Din pacate protocolul ne-a limitat, pentru ca altfel am fi avut mult mai multe sanse", a declarat Obreja.
Liderul PC, care a avut o singura intalnire in cadrul ACD cu presedintele PNL, Catalin Boboc, si niciuna in formula completa a USL, a mai spus ca "trage speranta" ca unul din cele trei colegii parlamentare care vor reveni ACD sa fie al PC-ului si sa il ocupe chiar el. (A.S.)
Views10
Luni, 28 Noiembrie 2011, ora 13:56
Sursa: Braila.net

Braila.net
Cele mai citite stiri
Doua noi cazuri de infectare cu coronavirus in judetul Braila. Numarul bolnavilor cu COVID-19 a crescut la sase
Doi batrani, sot si sotie, au fost diagnosticati cu COVID-19, fiind contacti ai celor doua persoane ...
Braila, 8 cazuri COVID confirmate. In jur de 20 de angajati ai Ambulantei, testati astazi, dupa ce o asistenta a fost infectata
*rezultatele urmeaza sa soseaasca, cel mai devreme, joi * o alta persoana a fost confirmata cu noul ...
Barbat gasit spanzurat in padurea "Stejarul"
* la sfarsitul saptamanii trecute, un barbat de 38 de ani si-a pus streangul de gat si a fost gasit ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor