Pentru ca nu isi inregistrasera si crotaliasera porcii, cativa braileni au ramas fara carne de Craciun, dupa ce animalele au fost depistate cu trichinella

Sursa: Adevarul
Miercuri, 14 Ianuarie 2015, ora 17:32
32 citiri
In mod normal, crescatorii care au detinut respectivele suine ar fi trebuit despagubiti, cu valoarea la pretul pietei a carcaselor distruse. Acestia n-au primit, insa, niciun ban, pentru ca animalele nu fusesera crotaliate si inregistrate in baza de date a DSVSA. Este vorba, mai exact, de Sistemul National de Indentificare si Inregistrare, aplicatie ce consta in stocarea intr-o baza de date, la nivel national, a tuturor informatiilor legate de identificarea si miscarea animalelor.
Pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.