Primaria Braila acuza: "Contestatarii de profesie nu ne lasa sa finalizam licitatiile pentru astuparea gropilor din municipiu!"

Sursa: Adevarul
Marti, 04 Octombrie 2016, ora 17:15
136 citiri
Desi toamna a inceput deja sa isi intre in drepturi, Primaria Braila inca nu a reusit sa rezolve problema sutelor de gropi de pe strazile municipiului. Pe tot parcursul verii nu a fost turnata nici macar o plomba asfaltica, pentru ca nu exista un contract legal cu o firma specializata. Conducerea Primariei sustine ca a incercat sa organizeze o licitatie, insa aceasta nu s-a putut tine din cauza contestatarilor de profesie. "In data de 12 august s-a publicat anuntul privind achizitia de "Lucrari ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.