Primarul Brailei: "Am gasit singura strada din oras care figura fals in efidente ca fiind asfaltata. Cautam sa identificam de unde a aparut eroarea"

Sursa: Adevarul
Luni, 28 Noiembrie 2016, ora 13:14
161 citiri
Primaria Braila a reusit sa identifice singura strada din oras care figureaza in scripte ca fiind asfaltata, insa este doar pietruita. In urma cu o saptamana, pe site-ul institutiei a fost publicata o harta din care se vedea situatia exacta a strazilor, pe culori, astfel incat orice brailean sa poata atrage atentia daca observa ca strada sau tronsonul de strada pe care locuieste figureaza cu gri, ca avand covor asfaltic, desi nu este asa. Primarul Marian Dragomir spune ca a verificat si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.