Proxenetii arestati la Braila au actionat timp de doi ani in Roma si Milano, obligand pana si minore sa se prostitueze (VIDEO)

Sursa: Adevarul
Vineri, 18 Iunie 2010, ora 13:01
846 citiri
Unul dintre traficanti este poreclit Al Capone. Fratii proxeneti din Braila au contribuit la traficarea a peste 150 de persoane, intre care si copile. Indivizii, intre care un recidivist notoriu, ce a furat si talharit in Romania, castigasera bani frumosi in Roma si Milano.
Azi-dimineatam, la ora 6.00, politistii Compartimentului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale din Braila, cu sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului de Interventie Rapida, i-au prins si retinut pe fratii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.