REVOLTATOR! O batrana de 75 de ani, chemata sa dea spaga in SUBSOLUL Spitalului Judetean / "Trebuie sa ma operez din nou, dar nu mai am bani de spaga"

Sursa: Info Braila
Vineri, 24 Iulie 2015, ora 07:12
292 citiri
O septagenara din Braila a trecut prin momente umilitoare atunci cand a ajuns sa-si caute sanatatea la Spitalul Judetean, fiind chemata in subsolul unitatii spitalicesti pentru a da spaga, inainte de o interventie chirurgicala. A trecut prin doua operatii, insa pentru a treia nu mai are bani sa puna in traditionalul plic, asa ca a decis sa nu mai taca.

Toader Radita, de 75 de ani, spune ca la prima operatie a dat de bunavoie 100 de lei, fara sa i se ceara, insa cand a ajuns din noua la ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.