Sesiunea speciala a Bacalaureatului - in perioada 16 - 29 mai

   

Sesiunea speciala a examenului de Bacalaureat pentru elevii din loturile nationale care participa la competitiile internationale va avea loc intre 16 - 29 mai, potrivit unei note publicate pe site-ul Ministerului Educatiei."Pentru asigurarea participarii elevilor din clasele a XII-a/a XIII-a la loturile nationale de pregatire pentru competitiile internationale si la competitiile internationale 2015, propunem spre aprobare organizarea unei sesiuni speciale de Bacalaureat, in perioada 16 mai - 29 mai 2015", se arata in nota, scrie Agerpres.ro.
Absolventii de liceu se vor putea inscrie la prima sesiune ordinara a examenului de Bacalaureat intre 25 - 29 mai si vor incheia cursurile pe 29 mai.
Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana se va face intre 8 - 10 iunie, iar absolventii de liceu apartinand minoritatilor nationale vor sustine proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna intre 10 - 12 iunie.
Evaluarea competentelor digitale va avea loc intre 15 - 19 iunie, iar proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala intre 22 - 26 iunie.
(Sursa: www.realitatea.net)
Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 06:05
Sursa: Arcasu

Arcasu
Cele mai citite stiri
Inca un caz de COVID - 19 confirmat la Braila
* numarul cazurilor din judetul nostru a ajuns la 12 Atat Prefectura Braila, cat si Grupul de ...
Inca un brailean infectat cu coronavirus s-a vindecat. Alte 9 persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 in judetul Braila
Barbatul, in varsta de 29 de ani, este unul din primele cazuri confirmate cu COVID-19 din judetul ...
Cum s-a razbunat un interlop pe rivalul care a incercat sa il ucida. Ce pedeapsa i-au aplicat judecatorii
Un cunoscut interlop din Braila a hotarat sa il foloseasca pe unul dintre locotenentii sai pentru ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor