Sotia adulterina care si-a omorat pruncul, aruncandu-l la toaleta, ca sa nu afle consortul ca l-a inselat: "Gata, am scapat!"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 16 Mai 2018, ora 13:59
72 citiri
Judecatorii au respins o cerere de revizuire a sentintei in cazul unei tinere de 24 de ani, condamnata la 15 ani de inchisoare pentru omor. Acesta si-a infasurat copilul nou nascut in pungi de plastic si l-a aruncat la toaleta, micutul murind inecat in materii fecale. Tribunalul Braila a respins, pe 11 mai, o cerere de revizuire a sentintei in cazul unei tinere de 24 de ani, Maria Iacob, condamnata la 15 ani de inchisoare pentru omor. Femeia a socat comunitatea din satul Pitulati, judetul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.