Treizeci de revolutionari au plecat spre Bucuresti, pentru a protesta in fata Palatului Victoria

   

Treizeci de revolutionari din Braila au plecat luni dimineata spre Bucuresti, pentru a protesta in fata Palatului Victoria, dupa cum a informat purtatorul de cuvant al Asociatiei "Revolutionarilor Anticomunisti din Decembrie 1989" Braila, Marian Covache.

"Un grup de treizeci de revolutionari din Braila a plecat spre Bucuresi, pentru a participa la manifestarea de la Palatul Victoria. Din grupul revolutionarilor aflati in greva foamei a mai cazut un participant, Constantin Tomopolo, de 56 de ani, care a facut un puseu de tensiune si i-a fost interzis de catre medic sa continue greva. Totusi, astazi de dimineata el a plecat la Bucuresti", a declarat Marian Covache.

Sase revolutionari, membrii ai Asociatiei "Revolutionarilor Anticomunisti din Decembrie 1989" Braila, se afla de o saptamana in greva foamei, in semn de protest impotriva deciziei Guvernului de a taia o parte din indemnizatiile revolutionarilor.

La doua zile de la declansarea protestului, unuia din cei sase grevisti i s-a facut rau si a fost dus la spital, unde s-a constatat ca facuse un preinfarct, motiv pentru care medicii i-au interzis sa mai continue protestul.
Protestatarii stau intr-un cort amplasat in fata Casei Tineretului si sunt hotarati sa nu se opreasca din actiunile de protest, pana cand nu se va renunta la prevederile legii privind drepturile revolutionarilor. (A.S.)
Views5
Luni, 12 Decembrie 2011, ora 08:43
Sursa: Braila.net

Braila.net
Cele mai citite stiri
Panica la o banca din Braila dupa ce un client nemultumit i-a amenintat pe angajati si a distrus mai multe bunuri
Un tanar de 21 de ani este audiat in prezent de politisti dupa ce i-a amenintat pe angajatii unei ...
Prima femeie din Braila care primeste ordin de restrictie. Ea este acuzata de iubitul acesteia ca il bate frecvent
Parintii barbatului, unde locuiesc nabadaiosii concubini, au confirmat ca tanara ii batea si pe ei. ...
Retea de hoti destructurata de politisti. Bunurile furate, in valoare de 25.000 de lei, au fost recuperate de la cumparatori
Patru tineri, cu varsta cuprinsa intre 18 si 24 de ani, sunt cercetati pentru furt calificat dupa ce ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor