Un barbat si-a injunghiat sotia, convins fiind ca aceasta ii face farmece. Intre timp, nevasta l-a iertat: "Daca voia sa ma omoare, folosea un cutit mai mare"

Sursa: Adevarul
Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 14:58
96 citiri
Un barbat a fost trimis in judecata pentru tentativa la omor dupa ce si-a injunghiat de mai multe ori partenera de viata, considerand ca aceasta ii face farmece. Agresorul sustine ca va incerca din nou sa isi omoare sotia, daca va avea ocazia. Parchetul de pe langa Tribunalul Braila l-a trimis in judecata pentru tentativa la omor pe Vasilica Topor, un brailean care, in seara zilei de 20 iulie 2017, si-a injunghiat sotia, Daniela Topor, pe fondul unui conflict spontan motivat de suspiciunea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.