UPDATE 22.55 (VIDEO/ FOTO): Braila pulseaza odata cu tara! Peste 1.000 de braileni in strada. Multimea, in genunchi in fata parintilor lui Andrei. Imagini emotionante: "Cei care sunt liberi nu mor niciodata!"

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 23:59
94 citiri
ORA 18.30. JOS Coruptia!, Hotii!, Salvati Romania! Asta se aude, in aceste momente, in fata Palatului Administrativ din Braila. Aproape 300 de braileni sunt deja in strada. Sunt foarte vocali. Masinile care circula pe Calarasi claxoneaza, in semn de solidaritate. Sunt foarte multi tineri. Si inca mai vin.

UPDATE 22.55. Marsul solidaritatii s-a incheiat. Cateva zeci de tineri au ramas in fata Prefecturii, unde se roaga si aprind candele pentru victimele de la "Colectiv".

UPDATE 22.35. Clipe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.