Voucherele de vacanta, la un pas de concretizare

   

Deputatii din Comisiile de munca si buget au aprobat un proiect de lege care prevede ca toti angajatorii trebuie sa puna bani in bugetul anual pentru a le da angajatilor voucherele de concediu. Suma, care poate trece de 6.000 de lei, va fi dedusa din impozitele si taxele angajatorilor.S-a dat startul sezonului estival 2015. Atat reprezentantii ministerului Turismului cat si patronatele din turism spera ca numarul romanilor care vor ajunge pe litoral sa fie cat mai mare. Acest lucru ar fi posibil si daca implementarea voucherelor de vacanta ar deveni o certitudine. Deocamdata, proiectul de Lege privind acordarea voucherelor asteapta votul final din partea deputatilor dupa ce a fost aprobat in comisiile de specialitate.
Proiectul initial al legii prevedea ca voucherele vor fi emise doar de catre Autoritatea Nationala pentru Turism. Noile modificari sunt acum mult mai permisive.
O alta noutate ce apare in viitoarea lege este ca si functionarii publici vor putea sa beneficieze de aceste vouchere de vacanta. Specialistii in domeniu spera ca aceasta masura sa aduca un suflu nou turismului romanesc.
(Sursa: www.antena3.ro)
Luni, 25 Mai 2015, ora 06:07
Sursa: Arcasu

Arcasu
Cele mai citite stiri
Au fost identificati autorii jafului in stil mafiot de la Braila. Doi dintre ei au fost plasati sub control judiciar
Angajatul unei societati a fost urmarit si atacat pe strada de mai multe persoane cu cagule pe fata, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor