Licitatie rechizite

   

Inspectoratul Scolar Judetean Braila a lansat in SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) procedura de atribuire a unui contract cu o valoare de jumatate de milion de lei, pentru achizitia de rechizite scolare, care vor fi oferite gratuit elevilor cu situatii speciale.

Contractul vizeaza cumpararea a 2.085 pachete pentru clasa pregatitoare, 3.154 pentru clasa I, 6.119 pentru clasele II-IV, 6.170 pentru clasele V-VII si, 2.387 pentru elevii din clasa a VIII-a.

Valoare totala este de 436.016 lei fara TVA, iar pachetele contin mai multe tipuri de caiete, creioane, ghiozdane, truse de geometrie, penare.
Procedura aleasa pentru achizitie este cerere de oferta cu criteriu de selectie "pretul cel mai scazut", iar data limita de depunere a ofertelor este 16 august.
Marti, 13 August 2013, ora 07:20
Sursa: Arcasu

Articol citit de 113 ori


Arcasu
Cele mai citite stiri
Festivalul Florilor de Toamna, o incantare pentru braileni, in ciuda frigului patrunzator de octombrie
In ciuda frigului si a stropilor de ploaie, editia din acest an a Festivalului Florilor de Toamna, ...
Inchisoare cu suspendare si munca in folosul comunitatii pentru cele trei doctorite care primeau mita pentru a elibera decizii de pensionare
Cele trei doctorite de la Serviciul de Expertiza Medicala prinse anul trecut luand mita pentru a ...
Inchisoare cu suspendare si munca in folosul comunitatii pentru o profesoara de religie care a incercat sa dea mita dupa ce a fost prinsa trecand pe rosu
Dupa ce, in luna mai a acestui an, a incercat sa dea mita 100 lei unui echipaj de Politie, Mariana ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor